Douleutaras.gr: Μία νεοφυής ελληνική εταιρεία που…φροντίζει το σπίτι σου!

Το Douleutaras.gr είναι μία νέα, σύγχρονη, ελληνική πλατφόρμα εύρεσης αξιόπιστων επαγγελματιών για το σπίτι. Το όραμα του Douleutaras.gr σύμφωνα με τον συνιδρυτή και CEO του κ. Ανδρέα Γραμμάτης ήταν εξαρχής να συμβάλλει έτσι ώστε ο κάθε άνθρωπος να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του, μέσω ενός δικτύου αξιόπιστων επαγγελματιών .

Το Douleutaras.gr φιλοξενεί μία ευρεία γκάμα  επαγγελματικών κατηγοριών, που αφορούν τις εργασίες σπιτιού, όπως οι μετακομίσεις, ο καθαρισμός και οι επείγουσες εργασίες (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ηλεκτρολογικές συσκευές). Ο αριθμός των επαγγελματιών που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη πλατφόρμα μέχρι στιγμής ξεπερνάει τους 3.500, ενώ οι αριθμός των οικιακών υπηρεσιών που προσφέρονται ξεπερνάει τις 90.

Ανδρέας Γραμμάτης – συνιδρυτής και CEO του Douleutaras.gr

Πώς όμως το Douleutaras.gr βρίσκει τους καταλληλότερους συνεργάτες, ώστε να κρατάει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ψηλά; Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Γραμμάτης η αξιολόγηση των επαγγελματιών της πλατφόρμας ξεκινά από την πρώτη επαφή μαζί τους. Πριν την εγγραφή των συνεργατών του Douleutaras.gr στην πλατφόρμα προηγείται πάντοτε μία προσωπική συνέντευξη τηλεφωνικά ή στον επαγγελματικό τους χώρο. Μέσω της συνέντευξης αυτής, στόχος είναι να κατανοήσει η εταιρεία καλύτερα τον επαγγελματία με τον οποίο πρόκειται να συνεργαστεί, να μελετήσει τις εργασίες που έχει ήδη ολοκληρώσει και να ζητήσει συστάσεις από πελάτες που έχει ήδη εξυπηρετήσει, ώστε να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της υπηρεσίας θα είναι άριστη.

Ωστόσο η αξιολόγηση δε σταματάει εκεί, αφού οι επαγγελματίες αξιολογούνται καθημερινά από τους πελάτες που εξυπηρετούνται μέσω της πλατφόρμας. Οι αξιολογήσεις βρίσκονται στο προφίλ του επαγγελματία, επιτρέποντας και σε επόμενους πελάτες να αποκτήσουν μία συνολική εικόνα για τον άνθρωπο που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση της εργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γενικότερα η πλατφόρμα είναι αρκετά εύχρηστη, τόσο για τον επαγγελματία, όσο και για τον πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, όταν καταχωρείται μία εργασία στο Douleutaras.gr, η οποία εμπίπτει στο πεδίο ενδιαφέροντος ενός συνεργαζόμενου επαγγελματία, ενημερώνεται μέσω email αλλά και του Μobile Αpplication που έχει δημιουργηθεί για τους επαγγελματίες του Douleuras.gr. Ο επαγγελματίας μπορεί να δει τις προδιαγραφές της εργασίας ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη παραμένουν κρυφά. Στην περίπτωση που επιθυμεί πράγματι να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εργασία και να αποστείλει προσφορά, μπορεί να την “ξεκλειδώσει”, πληρώνοντας έναν προκαθορισμένο αριθμό μονάδων. Οι μονάδες αντιστοιχούν σε χρήματα και ο αριθμός τους εξαρτάται φυσικά από το μέγεθος της εκάστοτε εργασίας.

Μέχρι στιγμής το Douleutaras.gr δε βρίσκεται σε όλη την χώρα, αλλά η επέκταση του σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας μέχρι το τέλος του 2018 αποτελεί στόχο της εταιρείας. Μόλις ολοκληρωθεί η επαρκής και ολοκληρωμένη κάλυψη των ελληνικών αναγκών, διασφαλίζοντας ένα κορυφαίο επίπεδο, υπολογίζεται η επέκταση στο εξωτερικό. Εκτός αυτού υπολογίζονται ακόμη περισσότερες καινοτομίες, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας εντυπωσιάσουν θετικά κάνοντας τη ζωή μας λίγο… ευκολότερη! Αναμένουμε λοιπόν!

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαριανθη Δοβρη

Σπουδάζω Φιλολογία, αλλά κάθε μέρα θέλω να μαθαίνω και κάτι διαφορετικό. Όταν βρίσκω χρόνο διαβάζω λογοτεχνία, ταξιδεύω ή ψάχνω το επόμενο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθώ. Πιστός μου σύντροφος σε κάθε ασχολία μου -νέα ή παλιά- ο καφές.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;