Τα αντίο που δεν ειπώθηκαν ποτέ! Aπό την Ειρήνη Πυλαρινού

Αποχαιρετίστηκαν.
Αλλά η αλήθεια είναι, πως ποτέ δεν είπαν αντίο.
Ο ένας ποτέ δεν βγήκε από την καρδιά του άλλου. Δεν ειδώθηκαν ξανά, αλλά ποτέ δεν ξεχάστηκαν. Γιατί αγάπες σαν αυτή μένουν για πάντα!!
Αυτά τα Αντίο, δεν ειπώθηκαν ποτέ!!
Είναι ο άνθρωπος που σε έκανε, να χαμογελάς από χαρά, σε κάθε κοίταγμα του, είναι ο άνθρωπος που σε έκανε να κλαις από Ευτυχία!!
Ακόμα και στις κακές στιγμές, όσο τον μισούσες τόσο πολύ και τον αγαπούσες, σου λείπουν οι καβγάδες σας, τα τηλέφωνα ως τις πρωινές ώρες, σου λείπει αυτή η διαφορά που είχατε, έχουν δίκιο που λένε τα ετερώνυμα έλκονται!
Η ζωή όμως σου τα έφερε διαφορετικά, υπάρχουν και τα ζευγάρια που δεν μπορούν να είναι μαζί!!
Δεν  ήταν γραφτό, δεν το πάλεψαν, δεν ήθελαν, ήθελαν πολύ, δεν ξέρω κάθε ιστορία έχει και μια διαφορετική οπτική!!
Πολλές φορές σου το έχω πει, μπορείς να αγαπάς και από μακρυά, να δέχεσαι την κατάληξη αυτή της ιστορίας και να αγαπάς ακόμα και αν δεν ξαναδείς αυτόν τον άνθρωπο.
Κράτα τα καλά, δεν σου λέω να ζεις με αναμνήσεις το θεωρώ πολύ μίζερο, δεν μου αρέσει να πηγαίνεις πίσω και να αγαπάς υστερικά, να σκοτώνεις τον εαυτό σου, με φαντάσματα!!! Εσύ ζεις!!
Στην μνήμη σου όμως έχεις ένα κουτάκι, σαν αυτά τα παλιά, πολύ όμορφο, διαχρονικό, καφέ-ξύλο, σαν ιερό κειμήλιο, εκεί έχεις και την περιουσία σου, το καλό σου παρελθόν, αυτό να κρατάς το καλό σου παρελθόν!!
 Απέβαλλε την κακή μνήμη, και όταν νιώθεις την νοσταλγία, ξεκλείδωσε το όμορφο κουτάκι σου, και δες την ταινία σου ξανά όχι για να κλάψεις, αλλά για να χαμογελάσεις, να θυμηθείς και να νιώσεις άνετα, ασφαλές, όμορφα και ήρεμα.
Αν καταφέρεις και κρατήσεις το καλό παρελθόν, και έχεις αποβάλλει το κάθε τι κακό, έχεις καταφέρει να χρυσώσεις την ψυχή σου!!!
Αυτός είναι ο πλούτος σου!!!
Η περιουσία σου, η ψυχή σου και η ζωή σου να είναι δικιά σου, αποδεχτή από σένα τον ίδιο!!!
Έτσι είναι και αυτοί οι άνθρωποι που αποχαιρετήθηκαν, αλλά ποτέ δεν είπαν Αντίο!!
Γιατί ο ένας με τον άλλον ζουν στην καρδιά τους, γιατί ενώ δεν ειδώθηκαν ξανά, δεν ξεχάστηκαν!!!
Και ότι ζει μέσα σου, δεν ξεχνιέται ποτέ, είναι δυνατόν να ξεχαστεί αυτό που ζει μέσα στο πιο ιερό σημείο του σώματος σου, την ψυχή σου! Όχι, δεν είναι δυνατόν!!
Γιατί οι αληθινοί έρωτες, μάτια μου, δεν πεθαίνουν, απλά κοιμούνται, και κάθε βράδυ βλέπουν το ίδιο όνειρο!!!

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Egrapses

Η στήλη #egrapsa φιλοξενεί κείμενα όσων νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματά τους μέσω του γραπτού λόγου. Οι αναγνώστες μας σχολιάζουν την επικαιρότητα, διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους και εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από μικρές ιστορίες.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;