Δεν θέλω να ξέρω- Από τη Χαρά Σίνου

Δεν θέλω να ξέρω πως μεγάλωσες. Δεν θέλω να ξέρω πως ζεις. Δεν θέλω να ξέρω τι νιώθεις κατά την διάρκεια της μέρας σου. Δεν θέλω να ξέρω τι σκέφτεσαι πριν να κοιμηθείς. Δεν θέλω να ξέρω ποια είναι τα σχέδια σου. Δεν θέλω να ξέρω για το μέλλον σου. Δεν θέλω να ξέρω το παρελθόν σου. Δεν θέλω να ξέρω ποιες σου άρεσαν. Δεν θέλω να ξέρω με ποιες βγήκες. Δεν θέλω να ξέρω με ποιες πέρασες τις νύχτες σου γεμάτες πάθος. Δεν θέλω να ξέρω ποιες ερωτεύτηκες. Δεν θέλω να ξέρω ποιες αγάπησες. Δεν θέλω να ξέρω τι σε πόνεσε. Δεν θέλω να ξέρω γιατί έφτασες εδώ που είσαι. Δεν θέλω να ξέρω τους λόγους που κλαις. Δεν θέλω να ξέρω γιατί μένεις στην άκρη της ζωής. Δεν θέλω. Απλά δεν με νοιάζει. Θέλω να τα μάθω μόνη μου. Θέλω να σε νιώσω. Θέλω να νιώσω το πόνο σου χωρίς να χρειαστεί να πονέσεις ή να ξανά σκεφτείς όσα σε πόνεσαν. Είμαι εδώ. Γεννήθηκα για να είμαι εδώ. Να σε ακούσω χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις. Να σε νιώσω απλά και μόνο με μια ματιά.

Είμαι εδώ. Να σου κρατήσω το χέρι όταν το χρειαστείς. Να σε σηκώσω όταν πέσεις. Να σε στηρίξω όταν το χρειάζεσαι. Να είμαι ο ώμος που θα κλάψεις όταν λυγίσεις. Να είμαι η αγκαλιά που θα σε ηρεμήσει. Να είμαι η φωνή που θα θες να ακούσεις για να ηρεμήσεις. Να είμαι η σιωπηλή παρέα σου όταν δεν θες να ακούσεις κανέναν.  Να είμαι εγώ. Να είσαι εσύ. Όχι ψέματα, όχι υποκρισία, όχι υπεκφυγές, όχι κλάματα, όχι φωνές. Μόνο εγώ και εσύ. Θα σε βοηθήσω να σταθείς στα πόδια σου. Θα με πονέσω, θα με λυγίσω, θα με καταστρέψω ψυχολογικά, σωματικά μόνο για σένα. Μόνο για να είσαι εσύ καλά. Για να είσαι για μια φορά πραγματικά καλά. Ξέχνα τα όλα. Θα σε βοηθήσω, θα σου πάρω όλα τα άσχημα. Θα σου αφήσω όσα έμαθες. Θα σου αφήσω όλες τις όμορφες στιγμές σου. Θα σου αφήσω τις αναμνήσεις από τους ανθρώπους που αγάπησες πολύ. Θα γαληνέψω την ψυχή σου για να είσαι εσύ καλά.

Για σένα εαυτέ μου. Για σένα. Θα γονατίσω, θα κλάψω, θα προσπαθήσω, θα σηκωθώ, θα παλέψω, θα συνεχίσω. Για σένα εαυτέ μου. Όλα για σένα. Για μια φορά. Για ένα ήρεμο πρωινό καφέ. Για ένα χαλαρό απόγευμα. Για να χαμογελάς και να το εννοείς. Για να είσαι η αδυναμία μου μέσα στην δύναμη μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Egrapses

Η στήλη #egrapsa φιλοξενεί κείμενα όσων νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματά τους μέσω του γραπτού λόγου. Οι αναγνώστες μας σχολιάζουν την επικαιρότητα, διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους και εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από μικρές ιστορίες.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;