Ας βοηθήσουμε όλοι τους πληγέντες από τις Πυρκαγιές

SHARE

Πυρκαγιές

Πυρκαγιές : Οι φονικές Πυρκαγιές που έπληξαν μεγάλο μέρος της Αττικής πριν από λίγες μέρες, άφησαν πίσω τους περισσότερους από 90 νεκρούς, έναν μεγάλο αριθμό αγνοούμενων, εκατοντάδες τραυματίες και αμέτρητες υλικές απώλειες με ορφανοτροφεία, σχολεία, και περισσότερα από 1000 σπίτια να έχουν καεί,  Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω καλούνται τώρα να ξαναχτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Παρά τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις εκκλήσεις για εθελοντική βοήθεια και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, υπάρχει ακόμη τεράστια ανάγκη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στέγαση και αποκατάσταση υλικών ζημιών.

Για τον λόγο αυτό, η συντακτική ομάδα του MAXMAG αποφάσισε τη διοργάνωση εκστρατείας για συλλογή χρημάτων με στόχο την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στους Γιατρούς του Κόσμου για την ενίσχυση του έργου τους στις πληγείσες περιοχές, με την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατροφαρμακευτικής φροντίδας. Η εκστρατεία θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ας βοηθήσουμε όλοι, για να γίνει η ζωή των πληγέντων λίγο πιο ανθρώπινη. Ακόμη και η ελάχιστη συνεισφορά είναι ένα μήνυμα ελπίδας για όσους τη χρειάζονται.

Πως μπορώ να βοηθήσω; – Πυρκαγιές

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δωρέα σας μέσα από τη σελίδα που ανοίξαμε στο justgiving:
https://www.justgiving.com/crowdfunding/maxmaggr 

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG