Οι νικητές των 5 προσκλήσεων για το 6ο Gameathlon στις 2 και 3 Ιουνίου 2018

νικητές Gameathlon

Επειτα απο κληρωση, το MAXMAG ανακοινωνει τους 5 νικητες που θα κερδισουν απο μια προσκληση για το GameAthlon που θα πραγματοποιηθει στις 2 & 3 Ιουνίου στο κλειστο του Tae Kwon Do στην Πλατεία Νερού – Αθηνα. Τα ονόματα που κέρδισαν είναι τα ακόλουθα:

1.  Κώστας Κρουτάλλης
2.  Σπυριδούλα Γεζουέ
3. Μυρτώ Θεοδώρογλου
4. Αλέξανδρος Φουντής
5. Σωτήριος Αρβανιτίδης

Οι νικητές θα ενημερωθούν και μέσω email, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο event ή δεν μας απαντήσουν μέχρι και την Πέμπτη στις 31 του μηνός και ώρα 15:00, τότε οι προσκλήσεις θα δωθούν στους παρακάτω νικητές και στην παρακάτω σειρά.

6. Αλεξανδράκης Μαριος
7. Θεοφάνης Τζεβελέκος
8. Μαρία Κλάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιλαχών νικητές θα ενημερωθούν και αυτοί, σε περίπτωση που χρειαστεί, μεσώ email.
Σας ευχαριστούμε που λάβατε μέρος στο διαγωνισμο του MAXMAG


Aθήνα,  18 Μαΐου 2018

 

Το GameAthlon επιστρέφει, με μεγάλους υποστηρικτές τα καταστήματα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την αγαπημένη μας Fanta! Πλέον στον 6ο   κύκλο εξέλιξης, είναι το πρώτο πραγματικό mega event της Αθήνας  με πυρήνα το gaming,  την τεχνολογία, τα eSports και την pop/cult κουλτούρα. Τα επτά (7)  στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do στην Πλατεία Νερού, θα μεταμορφωθούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 & 3 Ιουνίου 2018, σε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο.

Τα διπλάσια «σίδερα» από πέρυσι, με πάνω από 130 κονσόλες τελευταίας γενιάς και περισσότερα από 120 PC στη διάθεσή σου από την Battlenet,  ώστε να λιώσεις στο παιχνίδι πριν πας παραλία ή εξεταστική! Μπες να διαγωνιστείς στα τουρνουά powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διεκδικήσεις τα πιο ακραία χρηματικά έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ. Πάνω από 18 κατηγορίες σε όλες τις πλατφόρμες, με στόχο να σπάσουμε το περσυνό πανελλήνιο ρεκόρ εγγραφών με 1.468 αθλητές. Για να κρατηθούν οι θερμοκρασίες χαμηλά, 15.000+ Fanta & Sprite αναψυκτικά , θα διατεθούν δωρεάν μέσω δειγματοδιανομής και του #RFRSH Point στους επισκέπτες  της  εκδήλωσης.

Περισσότερα για το Gameathlon μπορεις να διαβάσεις: εδώ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;