Οι νικητές για το La La Land: Live in concert

Έπειτα από την λήξη του διαγωνισμού για 3 διπλές προσκλήσεις για το La La Land: Live in concert ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους νικητές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην όμορφη παράσταση που γίνεται στο Gazi Music Hall την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Έτσι λοιπόν οι 2 νικητές είναι οι εξής:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΑΣ
  2. ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν από το MAXMAG στα στοιχεία που έδωσαν κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Αν τυχόν δεν μπορέσουν, απαιτείται έγκαιρη ενημέρωση (3 ώρες πριν το event) ώστε να ενημερωθούν και οι αναπληρωματικοί τους οι οποίοι είναι οι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  1. Γιώργος Κοντζεδάκης
  2. Νίκη Κοντζεδάκη

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;