Διήμερο στο Μαγεμένο Βουνό

Μαγεμένο Βουνό

Έπειτα από το διαγωνισμό που έτρεξε απο τις 13 εως και τις 18 Οκτωβριου, ένας τυχερός θα πάρει μαζί του ακόμα ένα άτομο και θα απολαύσουν μια διανυκτέρευση με πρωινό στον παραδοσιακό, πολυτελή ξενώνα Μαγεμένο Βουνό το Σαββατοκύριακο στις 22/10-23/10.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι η κ. Μαρία Παπαχρήστου με e-mail: maria_pap**@hotmail.com

Επιλαχόντες (αναπληρωματικοί) νικητές:

1) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΒΑΝΟΣ (hristos_f****@hotmail.com)
2) Γεωργία Καμιδου (Georgia.k****@hotmail.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το MAXMAG θα επικοινωνήσει μαζί με το νικητή μέσα στη μέρα και εφόσον δεν μπορέσει να επιβεβαιώσει εως και το βράδυ της ίδιας μέρας ότι μπορεί να βρεθεί στον ξενώνα το Σαββατοκύριακο, θα επικοινωνήσει και με τους επιλαχόντες νικητές κατα σειρά που ανακοινώθηκαν.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, και σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερους!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;