Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Τα Αστέρια Του Πεπρωμένου” της Χριστίνας Μιχελάκη.

Το MAXMAG σας χαρίζει μετά από κλήρωση ένα αντίτυπο του βιβλίου “Τα Αστέρια Του Πεπρωμένου” της Χριστίνας Μιχελάκη.

Έναρξη Διαγωνισμού: 2/11

Λήξη Διαγωνισμού: 6/11

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:

Αντώνης Στογιαννόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κόμετφιλντς…Η πόλη που δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα. Όλα είναι ίδια εδώ και χρόνια. Ίδια πρόσωπα, ίδια μαγαζιά, ακόμα και ο ίδιος αέρας φυσάει πάνω από την πόλη επί δεκαετίες. Τι θα αλλάξει όμως όταν η Λόρα, η Κορίν και η Ναταλία ανακαλύπτουν η μία την άλλη και το αιματηρό παρελθόν που τις συνδέει με αυτήν την πόλη, αλλά και μεταξύ τους; Τι θα συμβεί όταν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μαγικές δυνάμεις, αλλά και πανίσχυρους εχθρούς; Μέσα από μια σειρά γεγονότων που θα βιώσουν από κοινού, θα ανακαλύψουν, τη φιλία, τον έρωτα, την αγάπη, τη μαγεία και το σκοτάδι, αλλά και μια προφητεία που θα τους αλλάξει την ζωή. Στο Κόμετφιλντς τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η  Χριστίνα Μιχελάκη γεννήθηκε στο  Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης. Η σχέση της  με τη συγγραφή ξεκίνησε στην ηλικία των 18 χρόνων εντελώς ξαφνικά. Η πρώτη της ιστορία εκδόθηκε το 2015 και ονομάζεται Τα Αστέρια Του Πεπρωμένου. Από τότε γράφει ασταμάτητα, όπως δηλώνει η ίδια! Τρελαίνεται για το διάβασμα και ιδιαίτερα για τα βιβλία φαντασίας, τα οποία έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην ζωή της. Όνειρο ζωής, να δει κάποια από τις ιστορίες της στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Μάλιστα, ένα μικρό μέρος αυτού του ονείρου πραγματοποιήθηκε το 2016, όταν το διήγημά της με τίτλο «Οι Άλλοι» επιλέχθηκε για να συμμετάσχει, στην πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με Ζόμπι ‘Το ξύπνημα’ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Άλλα διηγήματα της  μπορείτε να διαβάσετε στις ανθολογίες «Σκοτάδι» και «Θρύλοι του Σύμπαντος VI». Επιπλέον, τις ιστορίες της  μπορείτε να τις διαβάσετε στο Wattpad, όπου θα την βρείτε με το όνομα @XristinaN, στο site του Urnovl, αλλά και στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, «Τα Αστέρια του Πεπρωμένου».


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;