Κερδίστε προσκλήσεις για το IN-Fest

Το MAXMAG δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο ατομικές προσκλήσεις διημέρου για το IN-Fest στο Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί στις 28-7-17 και 29-7-17 για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Παράλληλα, στα πλαίσια μέριμνας των επισκεπτών (κυρίως όσων δεν κατοικούν στο Κιλκίς) παρέχεται η δυνατότητα κατασκήνωσης -χωρίς επιπρόσθετη χρέωση πέραν της κατοχής εισιτηρίου- στο χώρο του Ράντσου, ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένος και καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη των κατασκηνωτών -φαγητό, ποτό, χώροι υγιεινής, εναλλακτικές δραστηριότητες.

Επίσης, υπάρχει δωρεάν μεταφορά από την Πόλη του Κιλκίς (18:30 από το κατάστημα Γερμανός Κιλκίς) προς το Ράντσο και επιστροφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες για το Rancho Kilkis εδώ.

Πληροφορίες για το IN-Fest εδώ και για το IN-Fest 2017 εδώ.


Λίγα λόγια για το IN-Fest:

Το IN-Fest είναι ένα μουσικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώνεται από τη νεολαία της πόλης του Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Ράντσο Κιλκίς, το οποίο βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, σε ένα καταπράσινο, πλήρως οργανωμένο και ασφαλή χώρο αναψυχής 20 στρεμμάτων ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο ευχάριστους προορισμούς του Νομού.

Συγκροτήματα – Καλλιτέχνες:

 

Ευθύμης ‘Εψιλον – EKDOXH E,BAiLdSA, Tuber, JOEY, Despite Everything, Hidden in the basement, Bailemos, OCEANDVST,Αλλοιωμένες Μορφές, 5M, Five Square Box,Magnum Opus.

StandUp Comedy:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Youtubers: FOSBLOQUE-FOSVLOQUE, BAZE


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;