Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου “ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ”, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το MAXMAG και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας χαρίζουν μετά από κλήρωση το βιβλίο “ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ” της Ροσέττα Φορνερ.

Έναρξη Διαγωνισμού: 17/1

Λήξη Διαγωνισμού: 22/1

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ

2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ

Μπορείτε να διαβάσετε απόσπασμα του βιβλίου ΕΔΩ

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφθείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Υποτίθεται ότι πρέπει να αγαπάμε τον πλησίον μας όπως τον εαυτό μας. Ωστόσο, για να μπορέσουμε να αγαπήσουμε κάποιον άλλο, πρέπει πρώτα να καλλιεργήσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανέναν και από τίποτα, να απαλλαγούμε από φόβους και συμπλέγματα, να «φωνάξουμε» τις απόψεις και τις ιδέες μας, να αποδείξουμε τη μοναδικότητά μας.

Με τρόπο ευχάριστο και πρωτότυπο, το παρόν βιβλίο μάς βοηθά να διαμορφώσουμε ένα πιο θετικό, πιο φωτεινό και πιο ευτυχισμένο Eγώ.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η ΡΟΣΕΤΤΑ ΦOΡΝΕΡ έχει σπουδάσει Επιστήμες της Πληροφόρησης και Κοινωνιολογία, με ειδίκευση στην Ψυχολογία της Επικοινωνίας. Είναι ψυχοθεραπεύτρια ειδικευμένη στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ασχολείται με την ψυχολογική διαπόνηση (coaching) και την ατομική εκπαίδευση μέσω NLP, από τότε που άφησε τον χώρο της διαφήμισης, το 1991, και παραδίδει μαθήματα καλλιέργειας ομαδικού πνεύματος, ηγεσίας, τεχνικών παρουσίασης και διαπραγμάτευσης. Υπήρξε μαθήτρια των Ρόμπερτ Ντιλτς και Τζούντι ΝτεΛοζιέ, ενώ σπούδασε και ερικσονιανή υπνοθεραπεία με τον Στίβεν Γκίλιγκαν. Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες, καθώς και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα της επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελισάβετ Παρασκευοπούλου για το σχεδιασμό της αφίσας του διαγωνισμού.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;