Κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις ανα παράσταση (16, 23, 30 / 11) “Τα 5 στοιχεία”, με την Άννα Μπουρμά.

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Τα 5 στοιχεία", με την Άννα Μπουρμπά.
Ευχαριστούμε θερμά την Ελισάβετ Παρασκευοπούλου για το σχεδιασμό της αφίσας του διαγωνισμού.

Το MAXMAG σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 9 δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα 5 στοιχεία», με την Άννα Μπουρμά, στο θέατρο Αλκμήνη, συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα. Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στη θεωρία των πέντε θεμελιακών στοιχείων κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Ησίοδο (φωτιά, αέρας, νερό, γη και ….)

Την παράσταση αυτή παρουσιάζει, ερμηνεύει και σκηνοθετεί η Άννα Μπουρμά ενώ τα τραγούδια και τα κείμενα υπογράφει ο συνθέτης & στιχουργός Τάκης Μπουρμάς,

Οι προσκλήσεις ισχύουν για την Τετάρτη 16 / 11 (3 προσκλήσεις), Τετάρτη 23 /11 (3 προσκλήσεις), Τεταρτη 30 / 11 (3 προσκλήσεις)

Οι πρώτοι νικητές για την παράσταση στις 16/11 είναι:

  1. Γιάννης Προκόπος
  2. Έφη Ντανάκα
  3. Ευαγγελία Κουκάκη

Οι νικητές για την παράσταση στις 23/11 είναι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1. Μαρία Καραφύλλη

2. Διονύσιος Θεοδόσης

Οι νικητές για την παράσταση στις 30/11 είναι:

1.Μαργαρίτα Δακορωνια

2.Αριστοτέλης Σεβεντικίδης

3. Βαρβάρα Κοντοσάκου

 

Έναρξη διαγωνισμού: 11 Νοεμβρίου 2016
Λήξη διαγωνισμού: 27 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21:00

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφθείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το


Κράτα το


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;