Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου Όνειρα απόδρασης

Το MAXMAG και η Libron Publicatitions σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου Όνειρα απόδρασης. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Ημερομηνία έναρξης: 14/1

Ημερομηνία λήξης: 20/1

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αίσθηση που σου λείπει να ζεις ανθρώπινα, σε κάνει να ποθείς την καθημερινότητα. Ονειρεύομαι να κοιμάμαι σε στρώμα κανονικό για να μην πονάω το πρωί από την υγρασία να ξυπνάω από το ξυπνητήρι και όχι από τον ήχο της κλειδαριάς–που ανοίγει ο φύλακας και μας μετράει σαν πρόβατα–,να πίνω τον καφέ σε γυάλινο ποτήρι ν’ ακούω τον ήχο που κάνουν τα παγάκια και ν’ απολαμβάνω τη δροσιά του,να παίρνω τη μηχανή να πηγαίνω βόλτα παραλιακά,να μυρίζω τη θάλασσα και να ακούω τη μηχανή να ουρλιάζει,το μεσημέρι, να διαλέγω εγώ το φαγητό που θα φάω–και όχι να τρώω σαν ένας πολιτισμένος σκύλος με πιάτα και πιρούνια πλαστικά–το απόγευμα να βγαίνω βόλτα και να αισθάνομαι την άνοιξη να δω τι χρώμα παίρνουν τα δέντρα και τα λουλούδια  και να ξεχάσω τη μυρωδιά της μούχλας ,να βλέπω το ηλιοβασίλεμα καθαρά και όχι με αγκάθι στο μάτι– με ενοχλεί και μου δημιουργεί δάκρυα,τα βράδια να πάω για νυχτερινό μπάνιο,να ξαπλώσω πάνω στη θάλασσα και ν’ απολαύσω τη λάμψη των αστεριών– γιατί βαρέθηκα τα βράδια να ξαπλώνω και να μετράω τις κατσαρίδες. Και όλα αυτά είναι όνειρα, που ποθώ και με κάνουν άνθρωπο αληθινό.

Hektoras

Τα κείμενα που εντάχθηκαν στο συγκεκριμένο βιβλίο ανήκουν στις έγκλειστες μαθήτριες και στους έγκλειστους μαθητές μας και είναι καρπός της δικής τους αποκλειστικά προσπάθειας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το 3ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργεί στο Κατάστημα Κράτησης Διαβατών Θεσσαλονίκης, συνεργάστηκαν με εξαιρετικό τρόπο και έδωσαν την ευκαιρία σε ανθρώπους που βιώνουν το εγκλεισμό να γράψουν, να δημιουργήσουν, να ονειρευτούν.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αλεξάνδρα Βαλτά

Απόφοιτη τμήματος Κοινωνικής εργασίας, εργαζόμενη μαμά ενός κοριτσιού, με μεγάλη αγάπη στο διάβασμα, στο γράψιμο και στα βιβλία. Χαρισέ μου ένα βιβλίο και θα σου χαρίσω τον κόσμο όλο...

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;