Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για Δεσποινίς Τζούλια στο ΠΚ (9/12)!

Δεσποινίς Τζούλια

Δεσποινίς Τζούλια

Το MAXMAG σας χαρίζει, μετά από κλήρωση, διπλές προσκλήσεις για την παράσταση: Miss Julia (Δεσποινίς Τζούλια). Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 διπλές προσκλήσεις, για την απογευματινή παράσταση της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.45 στο Θέατρο ΠΚ. Ο διαγωνισμός λήγει 9/12/2017 το βράδυ όπου το πρωί της μέρας που παίζεται η παράσταση θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

Νικητές: Σπύρος Κάλμπαρης, Ανθή Καγοπούλου, Γιώργος Μπάκος

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το έργο «Miss Julia» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Εμμάνουελ Μανιού στο Θέατρο ΠΚ από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017. Με αυτό το αριστούργημα της λογοτεχνίας του Στρίντμπεργκ δίνεται ένα άρωμα ‘50s στην Αθηναϊκή θεατρική σκηνή.

Ένα κλασικό και διαχρονικό έργο διαδραματίζεται στα υπόγεια του υπηρετικού προσωπικού μιας έπαυλης, ανάμεσα σε έργα τέχνης και ρετρό μουσικές του 1950. Στην αγγλική εξοχή, στην οικογενειακή έπαυλη, η Δεσποινίς Τζούλια φλερτάρει με τη φωτιά και προκαλεί τον υπηρέτη Ζαν σε ένα παιχνίδι ρόλων και αποκαλύψεων. Η Τζούλια και ο Ζαν είναι καταδικασμένοι να είναι χώρια αλλά ζουν την ιστορία τους με πάθος και ουτοπισμό γνωρίζοντας ότι το πρωί θα φέρει την αλήθεια και συγχρόνως, το τέλος.

Το έργο αυτό του Αύγουστου Στρίντμπεργκ κατέχει μια εντελώς ξεχωριστή θέση στη παραγωγή του. Με αυτό έκανε ένα σημαντικό βήμα γιατί εκθέτει ο ίδιος τη θεωρία του περί δράματος. Η μάτια του Εμμάνουελ Μάνιου και ένα επιτελείο νέων και δημιουργικών ατόμων συμβάλλουν στο να μας δείξουν πως η πάλη των τάξεων, η μάχη των φύλων, οι ακλόνητες ηθικές αξίες και ένας παλαιωμένος καθωσπρεπισμός οδηγούν στη φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Παναγιώτης Χοχτούλας

Σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δύο είναι οι μεγάλες μου αγάπες: Η εκπαίδευση και η δημοσιογραφία. Αν και αταίριαστες (κάπως) μεταξύ τους, αυτές οι δυο κρύβουν ολόκληρες ιστορίες...

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;