Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου Ένα σύμπαν μιλφέιγ της Κατερίνας Παύλου

Ένα σύμπαν μιλφέιγΤο MAXMAG και οι εκδόσεις Φερενίκη. σας κάνουν δώρο, μετά από κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου Ένα σύμπαν μιλφέιγ της Κατερίνας Παύλου. Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Έναρξη Διαγωνισμού: 30/4

Λήξη Διαγωνισμού: 6/5

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΑΡΜΙΔΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρόσω Χαλβατζογλου


Μέσα από τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, μόνο το e-mail θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του περιοδικού από όπου θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail μια φορά την εβδομάδα μέσα από το newsletter μας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα λαμβάνετε, θα μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μία γυναίκα. Ένας έρωτας. Της ζωής της. Ένας πυροβολισμός. Μια ψυχή χίλια κομμάτια. Κι ύστερα ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και άθελά του βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σειράς φυσικών και μεταφυσικών συμπτώσεων. Στην πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα, η Κατερίνα Παύλου εκπλήσσει με τη διεισδυτική προσέγγιση της ψυχολογίας των ηρώων της, την καταιγιστική πλοκή, τις διαρκείς ανατροπές και την πρωτοτυπία της ιστορίας της.

 

Η συγγραφέας του βιβλίου

Η Κατερίνα Παύλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο. Σπούδασε Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στη Lille της Γαλλίας και πήρε το Master της από το πανεπιστήμιο του Perpignan. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, γραμμένο στην αγγλική, με τίτλο In the beginning there was ‘X’ από τις εκδόσεις Arima publishing. Αρθρογραφεί στο Serendipity Magazine on line και δημιούργησε τη σειρά Famous Greek women που δημοσιευόταν στο μηνιαίο Newsletter της ομάδας WIGs. Το «Ένα σύμπαν μιλφέιγ» είναι η πρώτη της απόπειρα στον ελληνικό χώρο. Είναι επίσης ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;