Κέρδισε 25% έκπτωση για το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής “Scripta Manent”

Σε ενδιαφέρουν μαθήματα “Δημιουργικής γραφής”; Το MAXMAG και το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής “Scripta Manent” σας χαρίζουν μετά από κλήρωση μια έκπτωση 25%, σε δύο άτομα, για το σεμινάριο που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.


Στο εργαστήρι «Scripta Manent» πιστεύουμε πως κάθε συγγραφέας είναι μοναδικός, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και ικανότητες των σπουδαστών μας.

Στόχος μας είναι οι μελλοντικοί συγγραφείς να αποκτήσουν τη γνώση όλων των μικρών και μεγάλων μυστικών γύρω από τη συγγραφική διαδικασία και μεγαλύτερη ευχέρεια στη χρήση, αλλά και στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας. Ταυτόχρονα εστιάζουμε στην ανάδειξη και στην ανάπτυξη του προσωπικού στιλ του κάθε σπουδαστή, ώστε μετά το πέρας των μαθημάτων να είναι έτοιμος να σταθεί με θάρρος και με αυτοπεποίθηση στον εκδοτικό χώρο.


Έναρξη Διαγωνισμού: 3/9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λήξη Διαγωνισμού: 9/9

 

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Μαρία Γάλλου

Χαραλαμπία Πνευματικού


Βασικός κύκλος:

Διάρκεια: 30 ώρες (10 μαθήματα)

Κόστος: 240 ευρώ (αρχική τιμή)

Κόστος με την έκπτωση του διαγωνισμού: 180 ευρώ (για ΟΛΟΥΣ).

Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς:

Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής “Scripta Manent” στο iWrite (Αθήνα)!

https://www.facebook.com/scriptamanent.workshop/

https://www.mariamoustopoulou.gr/scripta-manent


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;