Η ξύλινη σκάλα απο μια διακοσμητική ματιά.

ξύλινη σκάλα
Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση ορισμένων υλικών αποτελεί εκτός από μια οικολογική κίνηση και μία άκρως διακοσμητική τάση, που επικρατεί στο χώρο του design τα τελευταία χρόνια. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να προσδώσουμε μια νέα λειτουργία σε ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης. Σήμερα, θα επικεντρωθούμε στο πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε διακοσμητικά μία παλιά ξύλινη σκάλα, την οποία πολλοί από εμάς έχουμε στην κατοχή μας. Η σκάλα είναι ένα ευέλικτο αντικείμενο, που μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού σας.
Μία πολύ χρήσιμη ιδέα είναι να μετατρέψετε την παλιά σας ξύλινη σκάλα σε μία κομψή και εύχρηστη βιβλιοθήκη. Μπορείτε να τοποθετήσετε κάποιες ξύλινες σανίδες, ώστε να σχηματίσετε κάποια ράφια ή απλώς να τοποθετήσετε την σκάλα στον τοίχο. Αν θέλετε να δώσετε ένα vintage ύφος στο χώρο σας, αφήστε την σκάλα έως έχει. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια βαφή ξύλου της επιλογής σας.

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα
Τα βοηθητικά τραπεζάκια και τα κομοδίνα μπορούν να αντικατασταθούν επάξια από μικρές και μεγάλες σκάλες, προσφέροντας περισσότερα περιθώρια επιλογών.

ξύλινη σκάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

Η οργάνωση στο μπάνιο είναι ένα δύσκολο έργο. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση των αντικειμένων σας, τότε μία μικρή σκάλα τοποθετημένη ανεπιτήδευτα σε κάποια γωνία αποτελεί την τέλεια λύση.

ξύλινη σκάλα

Μία ξύλινη σκάλα θα μπορούσε να μετατραπεί ακόμα και σε μία αυτοσχέδια ντουλάπα, θήκη παπουτσιών ή έναν καλόγερο. Διαλέξτε μία γωνία στο δωμάτιό σας για να συμπεριλάβετε αυτό το κομμάτι, χαρίζοντας ένα ρουστίκ άγγιγμα στο χώρο.

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα
Ο χώρος της κουζίνας δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των επιλογών στην αξιοποίηση της παλιάς μας σκάλας. Στην περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε, τοποθετήστε τα μαγειρικά σας σκεύη σε μία υπερυψωμένη σκάλα.

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα

Φανείτε δημιουργικοί και καινοτόμοι φτιάχνοντας ένα φωτιστικό. Η γκάμα των επιλογών σας είναι μεγάλη.

ξύλινη σκάλαξύλινη σκάλα

ξύλινη σκάλα ξύλινη σκάλα


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπυριδούλα Στούκα

Γειά σας! Είμαι η Σπυριδούλα και μαζί θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τη διακόσμηση και το design. Ελπίζω τα άρθρα που θα μοιραστώ μαζί σας να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσας!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;