Εσωτερική διακόσμηση: Οι τάσεις για το 2017!

Ο νέος χρόνος, όπως κάθε φορά που έρχεται κάτι καινούριο, μας φέρνει ανανεωμένες ιδέες και τάσεις για το εσωτερικό του σπιτιού μας. Νέα χρώματα, μοτίβα και υλικά μας καλούν να τα γνωρίσουμε και ίσως να τα προσθέσουμε στον χώρο μας. Τολμηρές αλλά και ήσυχες προτάσεις, ίσως και πράγματα που δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε μέχρι πρότινο,ς είναι πια στην κορυφή της λίστας.

Μάρμαρο στους τοίχους

Μόλις το άκουσα δεν κρύβω πως μου προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά αλλά μόλις είδα το αποτέλεσμα πραγματικά ήταν εντυπωσιακό. Μια εντελώς διαφορετική ιδέα για την  αξιοποίηση ενός αδιάφορου τοίχου. Υπάρχει σε ταπετσαρία και είναι μια οικονομική λύση για μια τόσο πρωτότυπη ιδέα.

τάσεις

Χάλκινα διακοσμητικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ ενδιαφέρον άφιξη είναι τα χάλκινα διακοσμητικά, κατακτούν καθημερινά όλο και περισσότερους θαυμαστές και είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών διότι έχουν μια διαφορετική ομορφιά, αποφεύγοντας τις πολύ φορεμένες αποχρώσεις του χρυσού και καφέ τα χάλκινα ήρθαν και θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον.

τάσεις

Ξύλο

Το ξύλο είναι ένα από τα πιο ζεστά υλικά γι αυτό και το επιλέγουν πολύ συχνά για τη διακόσμηση του σπιτιού. Πλέον όμως, έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε σε δάπεδα πρόσφατα και σε τοίχους, η εικόνα είναι αρκετά ενδιαφέρον κυρίως σε υπνοδωμάτια, δίνει στον χώρο την έξτρα χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα που απαιτείται.

τάσεις

Statement κομοδίνα

Για ένα μεγάλο διάστημα τα κομοδίνα ήταν εντελώς περιττά για πολλούς, πλέον έρχονται ξανά στο προσκήνιο αλλά όχι με την κλασική μορφή που όλοι ξέρουμε. Επιλέγουμε statement κομοδίνα με ύφος που έχουν να προσθέσουν στον χώρο χαρακτήρα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων τα φτιάχνουμε  εμείς οι ίδιοι, η χαρά και μόνο μιας τέτοιας δημιουργίας μας προδιαθέτει και για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

τάσεις

Μπλε

Μπλε ή αλλιώς navy, είναι πλέον από τα αγαπημένα χρώματα πολλών και κάποιοι τα επιλέγουν και για τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Δεν το έχω τολμήσει αλλά αναμφίβολα από αυτά που έχω δει είμαι μόνο θετική σε αυτό. Το βρίσκουμε σε καναπέδες με έντονες αντιθέσεις σε μαξιλάρια, σε χαλιά αλλά και σε τείχους όσο παράξενο και αν ακούγεται είναι πολλοί εκείνοι που το επιλέγουν και το αποτέλεσμα πραγματικά τους δικαιώνει, με μια μικρή έρευνα θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι.

τάσεις

Θερμαινόμενα πατώματα

Άκουσα για τα θερμαινόμενα πατώματα πριν λίγο καιρό, και με μια μικρή έρευνα έμαθα πως όλο και περισσότεροι μηχανικοί στην κατασκευή ενός σπιτιού είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ενσωματώνουν  πλέον. Δεν ξέρω πόσο οικονομικό μπορεί να είναι διότι εξαρτάται από τη χρήση του κάθε ένα αλλά σίγουρα είναι πολύ βολικό και πρωτότυπο.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Βλάχα

Είμαι η Ειρήνη και μου αρέσει να μοιράζομαι κάθε σκέψη που έχω, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γράφω ελπίζοντας οι δικές μου σκέψεις να είναι έμπνευση για σας.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;