New trend: Φωτάκια στη διακόσμηση του σπιτιού!

Φωτάκια

Το σημερινό μου θέμα είναι τα Φωτάκια, όχι μόνο γιατί είναι γιορτινές μέρες και τα βλέπεις σε πληθώρα, Χριστούγεννα άλλωστε σημαίνουν φωτάκια παντού, στο σπίτι, στο μπαλκόνι στους δρόμους κυριολεκτικά παντού αλλά και γιατί είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να τα εντάσσουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους όλο το χρόνο. Προσωπικά, πιστεύω πως ζεσταίνουν πολύ την ατμόσφαιρα του σπιτιού, φωτίζουν ένα σημείο του χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και κυρίως, πολύ οικονομικά. Το αποτέλεσμα είναι ρομαντικό και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο σπιτιού και διακόσμησης, διότι παρόλο που μιλάμε για φωτάκια μπορεί κάποιος να πιστεύει πως η εικόνα θα είναι υπερβολική αλλά ακόμη και αυτό είναι αποδεκτό, άλλωστε ο κάθε ένας φτιάχνει το σπίτι του σύμφωνα με το δικό του γούστο. Σας δίνω λοιπόν, κάποιες από τις αγαπημένες μου ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα φωτάκια, όπου μερικές από αυτές τις έχω ακολουθήσει και εγώ.

Τα φωτάκια στο υπνοδωμάτιο είναι πραγματικά υπέροχα, δίνουν τόσο φως όσο χρειάζεται, είναι ρομαντικά και το ομορφαίνουν δίνοντας του χαρακτήρα και αίσθηση παραμυθιού. Δεν απευθύνεται μόνο σε μικρές ηλικίες αλλά σε όποια κοπέλα θέλει να έχει μια ονειρική ατμόσφαιρα γύρω της. Συνήθως, τοποθετούνται στο κεφαλάρι του κρεβατιού, μόνα τους αλλά και σε συνδυασμό με μια τούλινη κουρτίνα, ακόμη και στο παράθυρο,.Μπορείς να παίξεις μ’ αυτά και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις απίστευτα πολλούς τρόπους να τα εντάξεις στο δωμάτιο σου.

Φωτάκια

Τα φωτάκια στο σαλόνι μπορούν να ντύσουν έναν τοίχο. Ξέρω πως ακούγεται κάπως υπερβολικό, ίσως και να είναι, αλλά μια τρελή ιδέα δεν είναι πάντα και μια άσχημη ιδέα, γι’ αυτό προτείνω να τολμήσετε και αν αρέσει σε σας δεν χρειάζεται ν’ αρέσει σε κανέναν άλλον, αν εσείς το βρίσκεται όμορφο ενώ κάποιος άλλος υπερβολικό να μη δώσετε ούτε εκεί σημασία. Το θέμα σε ότι και αν κάνετε είναι να σας αρέσει και να σας εκφράζει, έτσι μπορείτε να τολμήσετε τα φωτάκια στον τοίχο ή να ντύνουν ένα διακοσμητικό αντικείμενο, φαναράκια που να τα έχουν στο εσωτερικό τους ή και γυάλες γεμάτες από αυτά. Τέλος, δεν θα μπορούσα να κλείσω το άρθρο μου χωρίς να δώσω λίγες ιδέες και για το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Σε ειδικά μαγαζιά μπορούμε να βρούμε φωτάκια εξωτερικού χώρου. Μόλις τα προμηθευτούμε, τα βάζουμε γύρω στους τοίχους, στα κάγκελα του μπαλκονιού αλλά και γύρω από τα φυτά που θα υπάρχουν εκεί. Τα φαναράκια και τις γυάλες που αναφέραμε πιο πάνω, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτάκια


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Βλάχα

Είμαι η Ειρήνη και μου αρέσει να μοιράζομαι κάθε σκέψη που έχω, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γράφω ελπίζοντας οι δικές μου σκέψεις να είναι έμπνευση για σας.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;