Οργάνωσε την εβδομάδα με DIY κατασκευές

SHARE

εβδομάδα
Οργάνωσε την εβδομάδα με DIY κατασκευές. Αν έχεις παιδιά, αν θέλεις να μείνεις οργανωμένη και να ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου, αν δυσκολεύεσαι να θυμηθείς τι έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα, τότε διαβάζοντας και υλοποιώντας κάποιες από τις κατασκευές που σου προτείνω σε αυτό το άρθρο, θα έχεις μια σούπερ οργανωμένη εβδομάδα.

Το δύσκολο κομμάτι είναι να οργανώσεις την εβδομάδα σου και να τηρήσεις το πρόγραμμα που έφτιαξες. Με μερικές απλές κατασκευές, μπορείς να μείνεις ήσυχη για την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Ώρα για σχολείο!

Τα παιδιά που πηγαίνουν νηπιαγωγείο και δημοτικό, συνήθως δυσκολεύονται να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της μαμάς και του μπαμπά. Βέβαια κάνουν ο,τι βλέπουν από τους γονείς και έτσι μπορούν να ακολουθήσουν μια καθημερινή ρουτίνα, όπως αυτή της πρωινής προετοιμασίας για το σχολείο ή την βραδινή ρουτίνα μέχρι να πάνε για ύπνο.

Μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά σου να μείνουν συγκεντρωμένα στο πρόγραμμα τους, φτιάχνοντας έναν πίνακα με τις δουλειές που πρέπει να κάνουν, απεικονίζοντάς τες.

  • Θα χρειαστείς: ένα κομμάτι χαρτόνι, ένα μικρό φελλοπίνακα, ζωγραφιές των παιδιών (που απεικονίζουν τις δουλειές), αυτοκόλλητες ταινίες βέλκρο και πινέζες.

εβδομάδα

Οργανωμένο σπίτι μια για πάντα!

Κράτησε το σπίτι οργανωμένο, μετατρέποντάς έναν τοίχο, είτε κοντά στην είσοδο του σπιτιού είτε στην ευρύτερη περιοχή της κουζίνας, σε ένα μεγάλο οργανόγραμμα.

Ό,τι χρειάζεται να θυμηθείς, να πληρώσεις ή να προγραμματίσεις για αργότερα θα είναι σε αυτόν τον τοίχο.

  • Θα χρειαστείς ανάλογα τις ανάγκες σου όλα ή κάποια από τα παρακάτω πράγματα:
  • Διάφορους πίνακες (φελλοπίνακα κιμωλίας ή μαρκαδόρου).
  • Καλαθάκια ή ράφια με χωρίσματα για τους λογαριασμούς και τα λοιπά χαρτικά.
  • Ημερολόγια μηνιαία με χώρο για σημειώσεις.
  • Κάδρα διακοσμητικά, ρολόι, φωτογραφίες, γάντζους μικρούς για τα κλειδιά.

εβδομάδα

Advertisement

BONUS: Χρησιμοποίησε γυάλινα βάζα για να αποθηκεύσεις τα χρήματα που θέλεις, αυτά που προορίζονται για αγορές καθώς κι εκείνα που μαζεύεις για να τα κάνεις δώρα!

εβδομάδα

Καλή επιτυχία!

Φωτογραφίες: Pinterest

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG