Ντουλάπα βεστιάριο όνειρο… πραγματικό

Ντουλάπα βεστιάριο

Ντουλάπα βεστιάριο όνειρο… πραγματικό. Ναι, κι όμως η ντουλάπα βεστιάριο που πάντα ονειρευόσουν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα αναρωτιέσαι το πώς και έχεις απόλυτο δίκιο. Η ντουλάπα βεστιάριο είναι η καλύτερη ντουλάπα που θα μπορούσε να έχει ο καθένας, ανεξάρτητα από το φύλο ή την ηλικία του.

Ιδανικά το κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει τη δική του ντουλάπα βεστιάριο. Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει, που είναι το πιθανότερο έδω που τα λέμε, μπορείς να φτιάξεις ή να αγοράσεις μία ντουλάπα βεστιάριο, να την τοποθετήσεις σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και να αποθηκεύσεις εκεί τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Ανάλογα λοιπόν με το χώρο που διαθέτεις, μπορείς να τοποθετήσεις τη ντουλάπα βεστιάριο στην κρεβατικάμαρα, το παιδικό δωμάτιο ή ακόμα και την είσοδο του σπιτιού σου. Δεν χρειάζεται να είναι η μεγαλύτερη ντουλάπα του κόσμου, απλά να χωράει έστω ένα άτομο να μπει μέσα.

Ντουλάπα βεστιάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην καλύτερη περίπτωση, που διαθέτεις ένα ολόκληρο δωμάτιο και δεν ξέρεις τι ακριβώς να βάλεις μέσα σε αυτό, η απάντηση είναι προφανής και υπέροχη. Κάντο «δωμάτιο βεστιάριο». Μπορείς να βάλεις μέσα την τουαλέτα ομορφιάς σου και ένα μικρό καναπέ για να χαλαρώνεις.

Αν έχεις μικρή ντουλάπα και δεν διαθέτεις χώρο έστω για ένα μικρό βεστιάριο, διάβασε το παρακάτω άρθρο: «Επιχείρηση Ντουλάπα: έτσι θα την οργανώσετε σωστά!». Θα βρεις το απαραίτητο υλικό για να κρατήσεις μία οργανωμένη ντουλάπα.

Επιστρέφω στη περίπτωση που υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για να φτιάξεις το δικό σου βεστιάριο. Κάνε μία έρευνα αγοράς ή προμηθεύσου ξύλα για ράφια και ξεκίνα τη δουλειά. Μη φοβηθείς να κλείσεις ένα μικρό μέρος του δωματίου σου για να το κάνεις ντουλάπα βεστιάριο. Θα εκπλαγείς από τη χωρητικότητα και την οργάνωση που θα επικρατεί κάθε στιγμή στη ντουλάπα σου. Τα κουτιά αποθήκευσης είναι απαραίτητα όπως και οι σακούλες (θήκες) για τα ρούχα που φοράς σπάνια.

Ντουλάπα βεστιάριο

Ιδού, το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα. Περιμένω τις φωτογραφίες σου στο Twitter!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;