Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γυάλινα βαζάκια

ΧριστουγεννιάτικεςΗ αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή των Χριστουγέννων έχει ήδη αρχίσει και οι πρώτες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί ανάλογα.

Ίσως είναι νωρίς για να στολίσεις χριστουγεννιάτικα το σπίτι σου, όμως αν θέλεις να κατασκευάσεις μόνος σου μερικά από τα διακοσμητικά θα πρέπει από τώρα να πάρεις ιδέες και να προμηθευτείς σιγά σιγά τα υλικά που θα χρειαστείς.

Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό που μπορεί κανείς να φτιάξει, μερικά γυάλινα βαζάκια, κεράκια ρεσώ, χριστουγεννιάτικες κορδέλες είναι απλά υλικά που μπορεί κανείς να βρει εύκολα.

Χριστουγεννιάτικες

Αν θέλεις να φτιάξεις κάτι πιο ιδιαίτερο, μια καλή ιδέα είναι η λεγόμενη χιονόμπαλα. Θα χρειαστείς σίγουρα ένα διακοσμητικό παιχνίδι, είτε χριστουγεννιάτικο είτε ένα απλό αρκουδάκι. Οι χριστουγεννιάτικες κορδέλες και οι χάντρες είναι προαιρετικές, αλλά θα πρέπει να έχεις χρυσόσκονη ή τεχνητό χιόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικες

Τέλος μπορείς να κάνεις μία σύνθεση αποτελούμενη από βαζάκια διακοσμημένα, κλαδιά και διάφορες κορδέλες τα οποία θα τοποθετήσεις σε μία βάση ξύλινη ή μία απλή πιατέλα.

Χριστουγεννιάτικες

Μη ξεχνάς, από κάτι απλό μπορείς να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα, καλή επιτυχία!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;