Διακοσμήστε τώρα το μικρό σας μπαλκόνι.

μπαλκόνι

Η άνοιξη και επίσημα έκανε την εμφάνιση της και εμείς σκεφτόμαστε τη στιγμή που θα απολαύσουμε έναν καφέ στο μπαλκόνι κάτω από τον ήλιο. Για να γίνει αυτό επιβάλλεται να φτιάξουμε το μπαλκόνι μας ώστε να οι στιγμές που θα περάσουμε να είναι ήρεμες και ιδανικές για χαλάρωση. Είμαι υπέρμαχος του χρώματος και των λουλουδιών, οπότε είναι αδύνατο να μην υπάρχουν αυτά τα δυο στοιχειά στις ιδέες διακόσμησης που θα προτείνω σήμερα σε σας.

Τα μπαλκόνια συνήθως είναι περιορισμένα σε χώρο αλλά δεν θα μας πτοήσει αυτό καθώς  υπάρχει διάθεση ανανέωσης και πολλές ιδέες για ξεχωριστές δημιουργίες.

Μια όμορφη επιλογή είναι το χρωματιστό τραπέζι και οι αντίστοιχες καρέκλες του. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γνωστά πολυκαταστήματα σε πολύ χαμηλή τιμή. Είναι ιδανικά για το μπαλκόνι και τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα θα σας εκπλήξουν. Φυσικά, το χώρο γεμίζουν γλαστράκια και γκασπό με λουλούδια, καθώς επίσης και τα μαξιλάρια στις καρέκλες όπου και αυτά θα μπορούσαν να είναι σε ένα χρώμα της αρεσκείας σας.

μπαλκόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

μπαλκόνι

Σε περίπτωση που δε θέλετε κάτι τόσο σεταρισμένο για το μπαλκόνι σας και προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μια καλή επιλογή είναι η δημιουργία ξύλινης κατασκευής για κάθισμα. Επιλέγουμε και εδώ πολλά και πολύχρωμα μαξιλάρια.

μπαλκόνι

μπαλκόνι

Τέλος, για τα πολύ πολύ μικρά μπαλκόνια που σχεδόν δεν χωράει ούτε το τραπέζι έχω βρει δυο ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν. Αρχικά, υπάρχουν ατομικά τραπέζια που εφαρμόζουν στα κάγκελα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο αντιθέτως εξυπηρετούν πολύ ικανοποιητικά. Αλλά αν δεν μπορέσετε να τα βρείτε μπορείτε να επενδύσετε σε μια πολυθρόνα εξωτερικού χώρου που θα είναι ιδανική και για τα βράδια του καλοκαιριού.

μπαλκόνι

μπαλκόνι

Δεν ξεχνάμε ποτέ τα λουλούδια που θα πλαισιώνουν τον εξωτερικό μας χώρο αλλά και όποια διακοσμητικά θελήσουμε να προσθέσουμε όπως φωτάκια, κεριά και φαναράκια σε διαφορετικά μεγέθη.

μπαλκόνι

Eπιλέγουμε χρώμα διότι άνοιξη χωρίς χρώμα δεν νοείται και σίγουρα δεν είναι όμορφα χωρίς αυτό. Μη φοβηθείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό, τολμήστε..


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Βλάχα

Είμαι η Ειρήνη και μου αρέσει να μοιράζομαι κάθε σκέψη που έχω, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γράφω ελπίζοντας οι δικές μου σκέψεις να είναι έμπνευση για σας.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;