Πώς να ανανεώσετε το σπίτι σας

844a66dc9cd3d982daba1f79ef41132b

Πώς να ανανεώσετε το σπίτι σας

  • Χρώμα

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα κάποιου τοίχου. Είναι κάτι που δεν θα σας κοστίσει πολύ και θα σας αλλάξει τη διάθεση. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα, σύμφωνα με την χρωματική παλέτα που υπάρχει ήδη στο σπίτι σας.

  • Υφάσματα

Αν έχετε βαρεθεί τα έπιπλα στο σαλόνι σας, μπορείτε να πάρετε κάποιο ριχτάρι ή να αλλάξετε το ήδη υπάρχον. Επίσης μπορείτε να προσθέστε μαξιλάρια σε αποχρώσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας. Μια λύση ακόμα, είναι η αλλαγή κουρτίνας στο χώρο σας.

  • Φωτισμός

Μια καλή ιδέα για ανανέωσης του χώρου σας, είναι η αλλαγή του φωτισμού. Μπορείτε να αλλάξετε φωτιστικά ή να προσθέσετε κάποιο φωτιστικό δαπέδου σε κάποια γωνία του καθιστικού σας. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε την απόχρωση του φωτισμού. Επιλέξτε θερμά χρώματα για να γίνει πιο ατμοσφαιρικός και θερμός ο χώρος σας. Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε αρωματικά κεράκια, ώστε να κάνετε έναν ακόμα πιο ατμοσφαιρικό χώρο χαλάρωσης στο σπίτι σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2d1d21c19d635ba054cfc11e4bfe4c77

  • Πίνακες

Αν έχετε πολλά χρόνια κάποιους πίνακες ζωγραφικής που έχετε βαρεθεί να βλέπετε, αλλάξτε τους! Κι επίσης αν δεν έχετε πίνακες και οι τοίχοι σας είναι άδειοι, μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικούς στην αγορά και να δώσετε μια πινελιά χρώματος και ανανέωσης στο σπίτι σας!

  • Φωτογραφίες

Βρείτε ένα σημείο στο σπίτι για τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Αν έχετε ήδη ένα τέτοιο σημείο, μπορείτε να ανανεώσετε τις υπάρχουσες φωτογραφίες με νέες, από τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Αν δεν πήγατε διακοπές..αλλάξτε τα κάδρα που υπάρχουν ή επιλέξτε νέες φωτογραφίες από τις σελφι που έχετε με τους αγαπημένους σας!

  • Έπιπλο

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αλλάζοντας όλα τα έπιπλά σας,  ώστε να ανανεώσετε το σπίτι σας. Ένα νέο τραπεζάκι ή μια νέα πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι, θα φέρει την ανανέωση που χρειάζεται και θα σας κάνει να νιώσετε μια αλλαγή στο χώρο!

  • Φυτά

Μπορείτε να προσθέσετε κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου στο καθιστικό ή στην κουζίνα σας. Τα φυτά προσδίδουν μια φρεσκάδα στο χώρο και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για την φροντίδα του και την συχνότητα ποτίσματος.

997b4862ce4f1edb8af5f1dc40327e06


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;