Όλα τα μυστικά για σωστή οργάνωση μπάνιου

οργάνωση μπάνιου

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν ένα ή περισσότερα ντουλάπια που βρίσκονται συνεχώς σε κακή κατάσταση. Επικρατεί πανικός και τελικά νευριάζεις και αφήνεις την οργάνωση για άλλη μέρα.

Η άλλη μέρα αναβάλλεται συνεχώς και καταλήγεις να κλείνεις το ντουλάπι και να τρέμεις την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις, περιμένοντας να πέσει το περιεχόμενο πάνω σου. Τις περισσότερες φορές δεν βρίσκεις αυτό που θες και ανακατεύεις περισσότερο τα πράγματα.

Ήρθε η στιγμή να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να συμμαζέψεις επιτέλους το χάος που κρύβεις στα ντουλάπια του μπάνιου σου. Όχι, μην σε πιάνει πανικός. Θα σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το αποτέλεσμα των παρακάτω φωτωγραφιών και να αποκτήσεις επιτέλους το μπάνιο που βλέπεις στα περιοδικά.

Βήματα προς την επίτευξη του στόχου:

  • Αρχικά, κάνε μία έρευνα και βρες τις φωτογραφίες που έχουν οργανωμένα τα ντουλάπια στο μπάνιο με τα πράγματα που πάνω κάτω έχεις κι εσύ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  • Κάνε μία λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείς, για παράδειγμα καλαθάκια αποθήκευσης.

  • Αφού έχεις κάνει την έρευνα σου, προχώρησε στις απαραίτητες αγορές.

  • Έπειτα ξεκίνα να αδειάζεις ένα ένα τα ντουλάπια και τα συρτάρια του μπάνιου. Αφού τα καθαρίσεις, ξεκίνα να πετάς τα άχρηστα αντικείμενα.

  • Ξεφορτώσου όλα τα παλιά, χαλασμένα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πλέον. Θα εκπλαγείς από τον κενό χώρο που θα δημιουργηθεί.

  • Τώρα μπορείς να κάνεις την πολυπόθητη οργάνωση μπάνιου. Βάλε τα πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά μπροστά και τα άλλα που χρησιμοποιείς σπάνια στο πίσω μέρος.

  • Τέλος, για τη διακόσμηση είτε του επίπλου είτε του πλυντηρίου σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν δίσκο. Όλα θα είναι οργανωμένα και όμορφα.

οργάνωση μπάνιου

Πάρε μία γεύση από τις παραπάνω φωτογραφίες και ξεκίνα την οργάνωση μπάνιου. Κι αν έχεις δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να πετάξεις ή να χαρίσεις τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς πλέον, σκέψου ότι λιγότερα αντικείμενα = λιγότερο καθάρισμα. Καλή επιτυχία!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;