Νέα σχολική χρονιά με καινούριο γραφείο

SHARE

καινούριο
Νέα σχολική χρονιά με καινούριο γραφείο. Σίγουρα τα πρωτάκια θα αποκτήσουν το πρώτο τους γραφείο, όμως μπορείς να ανανεώσεις το γραφείο και ενός μεγαλύτερου παιδιού ώστε να ξεκινήσει όμορφα και με στυλ το νέο σχολικό έτος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα παιδιά που θα πάνε για πρώτη φορά στο δημοτικό σχολείο χρειάζονται ένα γραφείο που να καλύπτει τις ανάγκες τους, αλλά και να εξάπτει τη φαντασία τους, ώστε να θέλουν να καθίσουν, να κάνουν τα μαθήματά τους με όρεξη.

Πώς θα δημιουργήσω το ιδανικό γραφείο για το παιδί μου;

  • Το μικρό σου θα ξεκινήσει να μελετά τα μαθήματά του στο σπίτι και χρειάζεται ένα γραφείο «στα μέτρα του».
  • Έως τώρα έχει δείξει τις προτιμήσεις του στα χρώματα, τα σχήματα και τα σχέδια που προτιμά.
  • Σε συνεργασία μαζί του λοιπόν διαλέξτε ένα γραφείο που να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.
  • Φρόντισε να του εξασφαλίσεις μια καρέκλα που θα απεικονίζει τον αγαπημένο του ήρωα ή θα είναι βαμμένη με το αγαπημένο του χρώμα.
  • Μια τέλεια ιδέα είναι να «ντύσεις» την καρέκλα με ύφασμα της επιλογής του παιδιού, το οποίο θα μπορείς να πλύνεις όποτε λερωθεί.
  • Στα παιδιά αρέσει να έχουν οπτική επαφή με όλα τους τα πράγματα. Βάλε τα βιβλία και τη λοιπή γραφική ύλη σε ράφια και κουτιά που να βλέπει εύκολα το παιδί.

Τα παιδιά που έχουν αποκτήσει ήδη το γραφείο τους, σε κάθε ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς έχουν ανάγκη να ανανεώσουν το γραφείο τους για να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό του καινούριου.

Advertisement

Πως θα ανανεώσω το γραφείο του παιδιού μου;

  • Αρχικά κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα αντικείμενα που θα κρατήσει, θα χαρίσει ή θα πετάξει το παιδί.
  • Έπειτα κάνε την απαραίτητη οργάνωση, βιβλία, τετράδια, διακοσμητικά και λοιπά.
  • Έστω με ένα μικρό διακοσμητικό ή με την προσθήκη ενός νέου φωτιστικού το γραφείο θα γίνει καινούριο.

καινούριο

Advertisement

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG