Κουζίνες με μινιμαλιστική διακόσμηση

μινιμαλιστική

Κουζίνες με μινιμαλιστική διακόσμηση, γιατί το απλό είναι και όμορφο. Ας αρχίσουμε με τα βασικά.  Μινιμαλιστική διακόσμηση σημαίνει, ότι οι γραμμές στα έπιπλα πρέπει να είναι απλές, τα χρώματα ήσυχα και τα διακοσμητικά αντικείμενα από ανύπαρκτα έως ελάχιστα.

Συγκεκριμένα για την κουζίνα, το γεγονός ότι είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται περισσότερο μέσα στην ημέρα από άλλα δωμάτια, κάνει δύσκολη τη διατήρησή της σε άριστη κατάσταση. Συνεπώς, η μινιμαλιστική διακόσμηση στο δωμάτιο αυτό είναι δύσκολη υπόθεση και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Συμβουλές για επιτυχή μινιμαλιστική διακόσμηση:

  • Το λευκό χρώμα είναι το ιδανικό χρώμα για μινιμαλιστική διακόσμηση, καθώς είναι ένας καμβάς στον οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμούμε. Αν δεν έχετε λευκά ντουλάπια στην κουζίνα σας, μπορείτε εκτός από το να τα βάψετε, να αλλάξετε σε λευκό το χρώμα των τοίχων.
  • Τα παστέλ και γενικά τα ήσυχα χρώματα όπως το απαλό γκρι και το καφέ της άμμου, είναι και αυτά κατάλληλα για μία μινιμαλιστική διακόσμηση. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία χρωμάτων όλα τα αντικείμενα, διακοσμητικά και μη.
  • Απαλλαχτείτε από παλιά, χαλασμένα σκεύη και διακοσμητικά που πιάνουν πολύτιμο χώρο στα ντουλάπια και στα συρτάρια της κουζίνας σας. Δωρίστε τα σκεύη που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ σε κάποιον που τα χρειάζεται πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε χώρο για τα αντικείμενα που θέλετε να κρύψετε.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές θα έχετε χώρο να αποθηκεύσετε τις συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Έτσι θα ελευθερώσετε τους πάγκους της κουζίνας σας και θα πετύχετε τη μινιμαλιστική διακόσμηση στην κουζίνα σας.

μινιμαλιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BONUS: Έτσι θα κρατήσετε τη μινιμαλιστική διακόσμηση στην κουζίνα σας και τις ημέρες των εορτών.

Οι μέρες των εορτών έχουν μία δόση υπερβολής, κάτι που δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της μινιμαλιστικής διακόσμησης. Αν όμως προσέξετε μερικές λεπτομέρειες στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της κουζίνας σας, δεν θα ξεφύγετε από τα όρια της μινιμαλιστικής διακόσμησης.

  • Ένα διακριτικό δεντράκι στον πάγκο δεν θα χαλάσει το ύφος της διακόσμησης.
  • Όπως επίσης, μία χριστουγεννιάτικη πετσέτα και ένα βάζο με λουλούδια εποχής.
  • Τέλος, διακριτικά στεφανάκια στα παράθυρα της κουζίνας θα απογειώσουν τη διακόσμηση.

μινιμαλιστική


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;