Είσοδος σπιτιού: οδηγός διακόσμησης!

Είσοδος

Η είσοδος του σπιτιού είναι ο χώρος που αντικρίζετε πριν και αφού μπείτε στο σπίτι σας και η πρώτη εντύπωση που διαμορφώνουν οι καλεσμένοι για τον χώρο σας. Για τους παραπάνω λόγους, η είσοδος του σπιτιού, εξωτερική και εσωτερική (χολ-διάδρομος), θα πρέπει να είναι όμορφα διακοσμημένη, τακτοποιημένη και οργανωμένη.

Χρώμα

Για να διαμορφώσετε την είσοδο του σπιτιού σας ξεκινήστε με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Αν μένετε σε πολυκατοικία, τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί δεν μπορείτε να κάνετε παρεμβάσεις στον κοινόχρηστο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση επενδύστε στον εσωτερικό χώρο που διαθέτετε. Αν μένετε όμως σε μονοκατοικία μπορείτε να βάψετε την είσοδο του σπιτιού σας όπως θέλετε. Η επιλογή του χρώματος θα γίνει ανάλογα με τα χρώματα του υπόλοιπου σπιτιού.

Πόρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη πόρτα σας μπορείτε να κρεμάσετε πολλά διακοσμητικά ανάλογα τα γούστα σας. Εκτός από τα πατάκια που γράφουν επάνω διάφορες λέξεις, εξίσου όμορφες είναι οι ξύλινες ταμπελίτσες που μπορείτε να κατασκευάσετε εύκολα μόνοι σας και να γράψετε οτιδήποτε θέλετε.

Είσοδος

Εξωτερικός χώρος

Στον εξωτερικό χώρο προτιμήστε μία όμορφη και εντυπωσιακή γλάστρα. Ανάλογα πάντα τον χώρο που διαθέτετε μπορείτε να βάλετε περισσότερες γλάστρες, ένα παγκάκι ή κάποιο διακοσμητικό εξωτερικού χώρου που θα κατασκευάσετε μόνοι σας. Τι πιο απλό από μία παπουτσοθήκη με τελάρα ή μία κατασκευή από τσιμεντόλιθους  για μικρές γλάστρες και άλλα αντικείμενα.

Είσοδος

Εσωτερικός χώρος

Σε αυτό το μέρος οι επιλογές είναι πάρα πολλές και κάθε σπίτι χρειάζεται διαφορετική διακόσμηση. Για παράδειγμα, σε μικρό χώρο κρεμάστε καθρέφτη για να φαίνεται μεγαλύτερος, σε ένα μεγάλο και σκοτεινό διάδρομο προσθέστε φωτιστικό.

Είσοδος

Έπιπλα

Τα έπιπλα που θα επιλέξετε για την είσοδο του σπιτιού σας φροντίστε να ταιριάζουν με αυτά του σαλονιού. Θεωρήστε την είσοδο ως προέκταση του σαλονιού και διαλέξτε έπιπλα σύμφωνα με το χώρο που διαθέτετε. Σε μερικά σπίτια ταιριάζουν οι καλόγεροι, σε άλλα οι ντουλάπες για να αποθηκεύετε τα πανωφόρια και τα αξεσουάρ.

Είσοδος

Γενικότερα, τα απαραίτητα για την είσοδο του σπιτιού σας είναι το κατάλληλο χρώμα, ένας όμορφος καθρέφτης, σωστός φωτισμός και τα έπιπλα ανάλογα τον χώρο του σπιτιού. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά και φωτογραφίες να κοσμούν την είσοδο του σπιτιού για να νιώθετε χαρούμενοι κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας.

Είσοδος

Ένας σωστά διακοσμημένος χώρος κλέβει πάντα τις εντυπώσεις!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;