Εντυπωσιακές βιβλιοθήκες που θα ζηλέψεις

βιβλιοθήκες
Εντυπωσιακές βιβλιοθήκες που θα ζηλέψεις. Αν σου αρέσει να διαβάζεις βιβλία, τότε οι βιβλιοθήκες θα σε μαγεύουν. Αυτές οι βιβλιοθήκες που θα δεις παρακάτω στο άρθρο είναι ξεχωριστές. Το γιατί θα το καταλάβεις μόλις δεις τις φωτογραφίες.

Κάθε σπίτι έχει έστω μια βιβλιοθήκη, κλασσική με πολλά ράφια ή μοντέρνα, με ράφια που δημιουργούν διάφορα σχήματα. Μια βιβλιοθήκη μπορεί να αναδείξει έναν χώρο ή να κρύψει τις ατέλειες.

Να μερικές ιδέες για να κάνεις εντυπωσιακές βιβλιοθήκες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου:

  • Η εσωτερική σκάλα μεταμορφώνεται εύκολα σε μια πλούσια βιβλιοθήκη.
  • Στην κουζίνα μπορείς να βγάλεις το φύλλο ενός ντουλαπιού και να χρησιμοποιήσεις το εσωτερικό για να φυλάξεις όλα τα βιβλία με τις συνταγές σου.
  • Όλες οι γωνίες του σπιτιού δεν είναι εύκολο να διακοσμηθούν. Χρησιμοποίησέ τες τοποθετώντας ράφια για να δημιουργηθεί μια γωνιακή βιβλιοθήκη.
  • Μετέτρεψε έναν ολόκληρο τοίχο σε βιβλιοθήκη. Εκτός από βιβλία μπορείς να βάλεις και διακοσμητικά.
  • Χώρισε την τραπεζαρία ή την κουζίνα από το σαλόνι χρησιμοποιώντας μια βιβλιοθήκη με ράφια, ανοιχτή και από τις δύο πλευρές.
  • Γύρω από το παράθυρο ή από μια πόρτα χρησιμοποίησε ράφια για να δημιουργήσεις μια βιβλιοθήκη.
  • Βάλε μια βιβλιοθήκη πίσω από τον καναπέ, το ύψος και το πλάτος της να είναι ίδια με αυτά του καναπέ, μόλις απέκτησες νέο χώρο για να τον διακοσμήσεις.

Κάνοντας ένα από τα παραπάνω θα πετύχεις την δημιουργία έξτρα αποθηκευτικού χώρου για τα βιβλία σου και όχι μόνο. Συγχρόνως θα δημιουργήσεις μια αλλαγή στο σπίτι που θα ανανεώσει το χώρο.

Για να πετύχεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των φωτογραφιών εκτός του ότι χρειάζεται να διαθέτεις τους κατάλληλους χώρους πρέπει να τολμήσεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές.

Αν δεν έχεις τους απαραίτητους χώρους σου έχω καλά νέα, μπορείς να προσαρμόσεις σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου μια διαφορετική βιβλιοθήκη που δεν μοιάζει με τις κλασσικές, κοινές βιβλιοθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

βιβλιοθήκες

Καλή επιτυχία!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;