Δημιούργησε το προσωπικό σου γραφείο στο σπίτι

SHARE

Ανακαλύψτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις μικρές γωνίες του σπιτιού σας, δημιουργώντας ένα γραφείο στο οποίο μπορείτε να κάνετε εργασία στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τέχνες και πράγματα που σας γεμίζουν. Δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για να φτιάξετε το γραφείο που ονειρεύεστε και οι φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο θα σας εμπνεύσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι αυτός ο χώρος να είναι ξεχωριστός από τους υπόλοιπους, γιατί είναι ο προσωπικός σου χώρος εργασίας.

γραφείο 1

Χρησιμοποιήστε τα ράφια, που τοποθετούσατε πράγματα, για πάγκο εργασίας ή δημιουργήστε ένα γραφείο με την βοήθεια μόνο μιας ξύλινης σανίδας. Για καλύτερη διαχείριση χώρου αυτό το ξύλινο ράφι θα μπορούσε να είναι πτυσσόμενο με στήριξη στον τοίχο.

Για να ξεχωρίσετε αυτόν τον χώρο από τους υπόλοιπους διαλέξτε την αγαπημένη σας ταπετσαρία ή αυτοκόλλητο για εκείνη τη γωνιά του σπιτιού. Ακόμα καλύτερα βάλτε κάδρα με το θέμα δουλειάς που πραγματοποιείτε σε αυτό τον χώρο. Αν η ταπετσαρία και τα κάδρα θεωρείτε ότι κοστίζουν, ιδανική λύση είναι ο πίνακας φελλού, που συχνά η εικόνα του μας παραπέμπει σε εικόνες γραφείου.

Αν έχετε παράθυρο σε κάποιο χώρο του σπιτιού, εκμεταλλευτείτε το γιατί είναι πιο ωραία να κοιτάζετε έξω αντί για έναν κενό τοίχο. Το φυσικό φως είναι ιδανικό για εργασία. Ένα μικρό χαλί κάτω από την καρέκλα του γραφείου θα ζεστάνει αυτή την γωνιά του σπιτιού.

Επιλέξτε οικιακά υλικά όπως μια κούπα για μολυβοθήκη. Κρατήστε εμπνευσμένες εκτυπώσεις στους τοίχους ή ακόμα καλύτερα έργα δικά σας ή των παιδιών σας. Οργανώστε τον χώρο σας με κουτιά αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε κουτιά παπουτσιών για οικονομική λύση. Βάψτε τα ή ντύστε τα με αυτοκόλλητες ταινίες.

Advertisement

Εκμεταλλευτείτε το χώρο κάτω από την σκάλα. Διαλέξτε έπιπλα οικονομικά μικρής διάστασης για να διακοσμήσετε αυτή τη γωνιά του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε ένα μέρος της τραπεζαρίας για γραφείο, τοποθετώντας την μία πλευρά κολλητά στον τοίχο ώστε να γλιτώσετε χώρο. Στη μισή πλευρά, που ενώνει με τοίχο τοποθετήστε κουτιά και θήκες ώστε να δηλώνουν χώρο εργασίας. Στο άλλο μισό κομμάτι του τραπεζιού χρησιμοποιήστε δύο σουπλά και ένα βάζο ανάμεσά τους, προκειμένου να δείχνει ακόμα τραπεζαρία.

Advertisement

Είναι όμορφο να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Ακόμα καλύτερα σε έναν χώρο που αγαπάτε και δημιουργήσατε με κέφι και μεράκι!

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Απόφοιτη του τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ και του τμήματος αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων της AKTO. Δεν γνωρίζω πολλά.Τα βασικά. Μιλάω και γράφω πολύ όμως.Κρατάω ημερολόγιο και σχεδόν τίποτα για εμένα ή κρυφό.Μόνο κάποιες φωτογραφίες που επιλέγω να εκτυπώνω ακόμα και να τις συλλέγω σε παλιά vintage άλμπουμ, που αγοράζω πάμφθηνα στο κέντρο της Αθήνας.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG