Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με εξωτερικά λαμπάκια

εξωτερικά λαμπάκια
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με εξωτερικά λαμπάκια σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Γιατί οι λάτρεις των Χριστουγέννων δεν καταλαβαίνουν αυτούς που για δικούς τους λόγους απεχθάνονται κάθε τι χριστουγεννιάτικο.

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τα Χριστούγεννα και γενικά τις ημέρες των εορτών. Είναι οι άνθρωποι που μέρες ολόκληρες στολίζουν το σπίτι τους γιορτινά, ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε φωτάκια και διακοσμητικά στολίδια. Ίσως είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μένουν για πάντα παιδιά. Όπως και να ‘χει πάντως, είναι μεγάλη η χαρά που προκαλούν τα διάφορα χρωματιστά εξωτερικά λαμπάκια στους περαστικούς.

Όσο λοιπόν οι μέρες περνούν, όλο και περισσότερα σπίτια, αυλές και μπαλκόνια, στολίζονται με διαφόρων ειδών φωτάκια. Το θέαμα που προκύπτει είναι μαγικό, τα λαμπάκια δημιουργούν την αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής που χρειαζόμαστε όλοι τις ημέρες αυτές.

Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται μεγάλα σπίτια τα οποία έχουν στολιστεί με διάφορα διακοσμητικά, χωρίς όμως να δημιουργούν ένα χαοτικό, κιτς, αποτέλεσμα. Σε μερικά σπίτια διακρίνουμε μάλιστα τις ίσες αποστάσεις που έχουν διατηρηθεί ανάμεσα στα διάφορα στολίδια.

Τι να ΜΗΝ κάνετε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με εξωτερικά λαμπάκια:

  • μην ξεκινήσετε το στόλισμα ενώ δεν έχετε συγκεντρώσει όλα όσα θα χρησιμοποιήσετε
  • μην βάλετε όλες τις αποχρώσεις από φωτάκια που θα βρείτε στα καταστήματα
  • μην προσπαθήσετε να καλύψετε όλους τους διαθέσιμους χώρους με λαμπάκια

Τι ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με εξωτερικά λαμπάκια:

  • να αποφασίσετε έγκαιρα για το τι θα βάλετε που και πως, έτσι δεν θα ψάχνετε τελευταία στιγμή το πολύπριζο
  • να υπολογίσετε τα μέτρα της επιφάνειας που θέλετε να καλύψετε με στολίδια, έτσι θα αποφύγετε να αφήσετε ένα άσχημο κενό στη γωνία ή στη μέση της επιφάνειας
  • να χρησιμοποιήσετε λαμπάκια και γενικά στολίδια που προορίζονται για εξωτερικούς χώρους
  • να έχετε αναμμένα τα φωτάκια καθώς τα στολίζετε, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφαιρέσετε μόλις τελειώσετε τη διαδικασία
εξωτερικά λαμπάκια
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;