8+1 παραμυθένια παιδικά δωμάτια!

παιδικά

8+1 παραμυθένια παιδικά δωμάτια για να πάρετε ιδέες που θα λατρέψουν τα παιδιά σας. Όταν το παιδί φτάσει σε ηλικία πέντε με έξι χρονών η αλλαγή του βρεφικού του δωματίου σε παιδικό είναι απαραίτητη.

Μέσα από το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει τον κόσμο και κάθε τι του εξάπτει τη φαντασία. Τα χρώματα και τα έπιπλα του παιδικού δωματίου είναι καλό να τα επιλέγει το ίδιο το παιδί γιατί στο δωμάτιό του θα περνά πολλές ώρες της ημέρας.

Βέβαια, εσείς ως γονείς θα φροντίσετε για τα υλικά από τα οποία θα είναι φτιαγμένα τα έπιπλα που θα αγοράσετε καθώς και για τα χρώματα που θα βάψετε το παιδικό δωμάτιο, σε συνεννόηση με το παιδί.

Χρώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  • Παίξτε με τα χρώματα και μη φοβηθείτε να βάψετε και το ταβάνι! Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

  • Αν επιλέξετε ένα θέμα για το παιδικό δωμάτιο προσέξτε μην το παρακάνετε επαναλαμβάνοντας το ίδιο μοτίβο.

  • Κάντε πουά ένα λευκό τοίχο! Πολλά χρώματα, έξυπνα συνδυασμένα.

  • Μην κάνετε όλους τους τοίχους σκούρους! Αν θέλετε να βάψετε το δωμάτιο με ένα σκούρο μπλε, για παράδειγμα, χωρίστε τον τοίχο στη μέση (πάνω-κάτω).

  • Ζωγραφίστε τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια του παιδιού στους τοίχους.

Έπιπλα

Τα έπιπλα του παιδικού δωματίου είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν αργότερα στη διαμόρφωση του εφηβικού δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση τα έπιπλα θα πρέπει να είναι σε απλές γραμμές. Αν όμως έχετε σκοπό να αλλάξετε το παιδικό δωμάτιο σε εφηβικό τότε έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια για όλα τα γούστα. Παρακάτω θα δείτε μερικά παραμυθένια παιδικά δωμάτια που θα σας δώσουν ιδέες για να διακοσμήσετε κι εσείς το δωμάτιο του παιδιού σας.

παραμυθένια παιδικά δωμάτια

Τα κάστρα, το ροζ και το μοβ είναι τα αγαπημένα των κοριτσιών. Γιατί λοιπόν να τους στερήσουμε το πριγκιπικό όνειρο;

παιδικά

Ποιο κοριτσάκι δε θέλει να ζήσει έστω για λίγο στο κουκλόσπιτο του; Να η ευκαιρία λοιπόν! Δύο κρεβάτια, αποθηκευτικός χώρος και… ώρα για παιχνίδι. Και για εσάς που δε θέλετε υπερβολές, οι ζωγραφιές στους τοίχους είναι υπεραρκετές για ένα παραμυθένιο δωμάτιο.

παιδικά

Για τους μικρούς λάτρεις της θάλασσας και όχι μόνο μία ξύλινη κατασκευή είναι ότι πρέπει.

παιδικά

Ένα σπιτάκι στη φύση με τσουλήθρα είναι το όνειρο κάθε παιδιού.

παιδικά

Ένα αυτοκίνητο για κρεβάτι και ο αγώνας ξεκινά … ΤΩΡΑ.

παιδικά

Αγαπημένο άθλημα το μπάσκετ; Κανένα πρόβλημα.

Εμπνευσμένοι από αυτά τα παραμυθένια δωμάτια διακοσμήστε το δωμάτιο των παιδιών με μεράκι και φαντασία.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;