8+1 εφηβικά δωμάτια για κορίτσια

εφηβικά

8+1 εφηβικά δωμάτια για κορίτσια που είναι εύκολο να αποκτήσεις. Πως; Θα το μάθεις αμέσως. Σε αυτό το άρθρο σου προτείνω ιδέες για αλλαγή από το παιδικό στο εφηβικό δωμάτιο για κορίτσια.

Η μετάβαση από το παιδικό στο εφηβικό δωμάτιο είναι μία εύκολη υπόθεση, το παιδί, έφηβη πλέον έχει το δικό της στυλ και το πιθανότερο είναι να έχει ξεκινήσει να κάνει μικρές αλλαγές στο δωμάτιο της.

Η εφηβεία έχει ξεκινήσει και μαζί της φέρνει αλλαγές στις ανάγκες και τις επιθυμίες της έφηβης. Ο προσωπικός χώρος, το δωμάτιο της δηλαδή, χρειάζεται ορισμένες αλλαγές που συνεισφέρουν στην αλλαγή της διάθεσης αλλά και τις απαιτήσεις της ηλικίας.

Έτσι θα αλλάξετε το δωμάτιο από παιδικό σε εφηβικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  • Αρχικά, σχεδιάστε στο μυαλό σας τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το κρεβάτι αλλά να κρατήσετε τη ντουλάπα και το γραφείο. Έχοντας ένα πλάνο, καταγράψτε τις αλλαγές που θα κάνετε για να μην ξεχάσετε κάτι.
  • Έπειτα, πετάξτε παλιά, χαλασμένα παιχνίδια και δωρίστε αυτά που είναι σε καλή κατάσταση σε μικρότερα παιδιά. Τα παλιά ρούχα που είναι φθαρμένα μπορείτε να τα πάτε στην ανακύκλωση, στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους για ρούχα και να χαρίσετε τα καλά αλλά μικρά, πλέον για το κορίτσι, ρούχα σε άλλα παιδιά.
  • Στη συνέχεια, αποχωριστείτε τα έπιπλα που δεν θέλετε πια, εκμεταλλευτείτε τα υλικά από τα έπιπλα για κατασκευές DIY, αποθηκεύστε τα για μελλοντική χρήση ή δωρίστε τα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.
  • Σίγουρα ο χώρος έχει αδειάσει κάπως και είναι ευκαιρία να κάνετε ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα των τοίχων. Οι ταπετσαρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδανικά σε μικρές επιφάνειες. Οι καθρέφτες και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απαραίτητοι.
  • Το χαλί, η κουρτίνα και τα σεντόνια είναι αυτά που θα δώσουν στυλ και χρώμα στο δωμάτιο. Αν έχετε επιλέξει έντονο χρώμα για τους τοίχους κινηθείτε σε ήπιους τόνους στα υπόλοιπα.
  • Τέλος, διακοσμήστε με γλαστράκια, φωτιστικά και κάδρα. Καλή επιτυχία!

εφηβικά


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;