9+1 εφηβικά δωμάτια για αγόρια

εφηβικά δωμάτια

Αυτά είναι τα 9+1 εφηβικά δωμάτια για αγόρια που θα ζηλέψεις. Σου έχω ήδη προτείνει εφηβικά δωμάτια για κορίτσια, δεν θα μπορούσα λοιπόν να αφήσω παραπονεμένα τα αγόρια. Σε αυτό το άρθρο σου δείχνω ιδέες για τη διαμόρφωση του εφηβικού δωματίου για αγόρια και σε συμβουλεύω για να το κρατήσεις καθαρό, οργανωμένο και τακτοποιημένο.

Στο προηγούμενο άρθρο «8+1 εφηβικά δωμάτια για κορίτσια», αναλύω το πώς θα κάνεις εύκολα τη μετάβαση από το παιδικό στο εφηβικό δωμάτιο. Τα ίδια βήματα ακολουθείς και για την αλλαγή του παιδικού δωματίου του αγοριού σε εφηβικό. Αφού κάνεις την ανακαίνιση, το θέμα είναι να διατηρηθεί το δωμάτιο σε καλή κατάσταση.

Σίγουρα τα παιδικά δωμάτια των αγοριών δεν είναι πάντα τακτοποιημένα και σχεδόν ποτέ οργανωμένα σωστά ώστε να μπορούν να τα διατηρήσουν εύκολα συμμαζεμένα. Τα εφηβικά δωμάτια όμως έχουν λιγότερα παιχνίδια ή και καθόλου, οπότε τα πράγματα γίνονται καλύτερα μιας και υπάρχει αρκετός χώρος για άλλα αντικείμενα.

Έτσι θα διατηρήσεις τα εφηβικά δωμάτια για αγόρια στην πένα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  • Ξεκινάς από την αρχή, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει και τα έξι βήματα που διάβασες στο άρθρο «8+1 εφηβικά δωμάτια για κορίτσια», το δωμάτιο δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό παιδικό και είσαι ικανοποιημένος από την αλλαγή.
  • Τα βασικά τα ξέρεις: σκούπισμα, σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα του δωματίου είναι απαραίτητα τόσο για την υγεία του εφήβου όσο και για την καλή εμφάνιση του δωματίου.
  • Βάλε ένα πρόγραμμα και ενημέρωσε τον έφηβο για το πότε πρέπει να κάνει συμμάζεμα στο δωμάτιο του. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάντε μαζί ένα ξεσκαρτάρισμα στα συρτάρια του γραφείου και τη ντουλάπα του.
  • Επίσης θυμήσου να στρώνεις καθημερινά το κρεβάτι γιατί έτσι ολόκληρο το δωμάτιο θα φαίνεται συμμαζεμένο ακόμη κι αν δεν είναι στην εντέλεια.
  • Στο γραφείο και στα ράφια με τα βιβλία και τα διακοσμητικά φρόντισε να υπάρχουν μόνο όσα πραγματικά χρειάζεται ο έφηβος διότι διαφορετικά δεν θα υπάρχει ελεύθερος χώρος για να διαβάζει.

εφηβικό δωμάτιο

TIP: Αν κάνεις ένα μίνι συμμάζεμα κάθε μέρα και ένα μεγαλύτερο κάθε εβδομάδα, τότε το δωμάτιο θα μοιάζει με αυτά των παραπάνω φωτογραφιών.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Λεύκα

Είμαι η Κατερίνα, πάντα αισιόδοξη προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θέλω όλα γύρω μου να είναι όμορφα διακοσμημένα και ο χώρος μου οργανωμένος σωστά ώστε να είναι λειτουργικός. Μαζί θα μιλήσουμε για design, μόδα, ομορφιά αλλά και σώμα & υγεία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;