Τολμηστε το… τούλι!

τούλι

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το τούλι σαν μέσο διακόσμησης και αυτό αφορά κυρίως τα κορίτσια, γιατί είναι οι μόνες που μπορούν να το φανταστούν τοποθετημένο τόσο στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού όσο και στον εξωτερικό. Θεωρείται και δικαίως, από τα πιο εύκολα υλικά για διακόσμηση διότι προσαρμόζεται εύκολα, η τιμή του είναι πολύ χαμηλή και είναι εξαιρετικά ευέλικτο.

  • Εσωτερικός χώρος-υπνοδωμάτιο

Καθώς αποτελεί ιδανικό υλικό για το υπνοδωμάτιο, θα δούμε παρακάτω αγαπημένες ιδέες διακόσμησης. Αρχικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ουρανό πάνω από το κρεβάτι με το τούλι, ακόμη και αν αυτό δεν το διαθέτει. Με πολύ απλό τρόπο, καρφώνοντας ουσιαστικά το τούλι στο ταβάνι με βίδες και με λίγα φωτάκια δημιουργούμε μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα.

τούλι

Ένας ακόμη τρόπος, λίγο διαφορετικός από τον προηγούμενο, είναι αντί να δημιουργήσουμε ουρανό με τούλι να το τοποθετήσουμε με βίδες στον τοίχο, αλλά αυτή τη φορά να περιοριστεί στο κάτω μέρος του κρεβατιού, δεξιά και αριστερά, στο σημείο ακριβώς που τελειώνει. Μπορούμε και εδώ να προσθέσουμε τα φωτάκια μπλεγμένα μέσα. Τέλος, εξίσου εντυπωσιακό είναι να τοποθετηθεί επίσης περιμετρικά του κρεβατιού σαν κουνουπιέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

τούλι

τούλι

  • Εξωτερικός χώρος

Σε ένα μπαλκόνι μπορούμε να καρφώσουμε με βίδες το τούλι στο ταβάνι και να το περάσουμε στα κάγκελα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Μια πρωτότυπη ιδέα που ταυτόχρονα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

τούλι

Σε ένα κήπο μπορούμε να το τοποθετήσουμε περιμετρικά της τραπεζαρίας, κάτω από το υπόστεγο και να δημιουργήσουμε ένα πολύ ρομαντικό χώρο προσθέτοντας και μερικά κεριά για τα καλοκαιρινά μας βράδια.

τούλι


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Βλάχα

Είμαι η Ειρήνη και μου αρέσει να μοιράζομαι κάθε σκέψη που έχω, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γράφω ελπίζοντας οι δικές μου σκέψεις να είναι έμπνευση για σας.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;