Διακόσμηση και υπνοδωμάτιο: ιδέες για ένα ονειρικό αποτέλεσμα!

υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια της χαλάρωσης και της ηρεμίας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να μας αποπνέει την αίσθηση γαλήνης και θαλπωρής. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει η διακόσμηση του χώρου και κυρίως, η επιλογή των χρωμάτων που επικρατούν σε αυτόν. Το ιδανικό σκηνικό για ένα τέτοιο ατμοσφαιρικό δωμάτιο θα ήταν η ύπαρξη μεγάλων τζαμαριών στο χώρο, με θέα κάποιο ονειρικό φυσικό περιβάλλον. Επειδή λοιπόν, αυτό είναι ακατόρθωτο για τους περισσότερους από εμάς που μένουμε σε κάποιο αστικό κέντρο, θα δούμε πως μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή την αίσθηση εύκολα στο υπνοδωμάτιο μας, με τη χρήση ταπετσαριών ή αυτοκόλλητων, τα οποία απεικονίζουν ονειρικά τοπία.

Στο εμπόριο υπάρχει μία τεράστια γκάμα από ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα τοίχου, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο. Η χρήση τους είναι εύκολη και αποτελούν την τέλεια επιλογή για μία γρήγορη και εντυπωσιακή ανανέωση. Εμπνευστείτε από την ομορφιά της φύσης, ακολουθώντας ένα ήρεμο και στοχαστικό σκηνικό.

Ο καθένας από εμάς έχει ένα διαφορετικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκει γαλήνη και ηρεμία. Σε άλλους αρέσει η θάλασσα και σε άλλους το βουνό. Άλλοι επιλέγουν την φύση την άνοιξη και άλλοι το χειμώνα. Η επιλογή είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα σας, μπορείτε να επιλέξετε εσείς κάποια αγαπημένη σας εικόνα για να την μετατρέψετε είτε σε ταπετσαρία, είτε σε αυτοκόλλητο τοίχου. Τα καταστήματα που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες, προφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

υπνοδωμάτιο Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σε αυτό το εγχείρημα, είναι η υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Το καλύτερο  αισθητικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί, αν υπάρχει μία χρωματική αρμονία  με την υπόλοιπη διακόσμηση. Επιλέξτε χρώματα κοντά σε αυτά της εικόνας που έχετε διαλέξει και αποφύγετε τα πολλά έπιπλα στο δωμάτιο. Ο μινιμαλισμός στο χώρο σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώστε μία φυσική και φρέσκια  αίσθηση στο υπνοδωμάτιό σας με τοπία, που προσφέρουν εκπληκτική θέα από τα πιο εντυπωσιακά θαύματα της φύσης.

υπνοδωμάτιο


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπυριδούλα Στούκα

Γειά σας! Είμαι η Σπυριδούλα και μαζί θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τη διακόσμηση και το design. Ελπίζω τα άρθρα που θα μοιραστώ μαζί σας να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσας!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;