Αποθηκευτικές λύσεις για εξοικονόμηση χώρου.

λύσεις

Πολλές φορές οι χώροι του σπιτιού μας δεν επαρκούν για την αποθήκευση των αντικειμένων μας και εμείς  ερχόμαστε αντιμέτωποι με πράγματα τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης  και τακτοποίησης. Στην προσπάθειά μας, λοιπόν αυτή, καλούμαστε να βρούμε λύσεις πρακτικές και κυρίως οικονομικές.

Στην περίπτωση που δεν έχουμε μία μεγάλη βιβλιοθήκη να τακτοποιήσουμε τα βιβλία και τα περιοδικά μας, μία καλή λύση θα μπορούσε να αποτελέσει η κατασκευή μίας αυτοσχέδιας βιβλιοθήκης ή ενός ταμπουρέ, το οποίο θα τοποθετήσουμε μπροστά από ένα κρεβάτι και θα το γεμίσουμε με βιβλία.

λύσεις λύσεις

λύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν ο χώρος σας δεν επαρκεί για να τοποθετήσετε μία βιβλιοθήκη, τότε τοποθετήστε περιμετρικά από πόρτες, ράφια τα οποία θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μίας βιβλιοθήκης.

λύσεις

Η τοποθέτηση των βιβλίων σε στοίβες, θα μπορούσε να θεωρηθεί μία άκρως  στιλιστική επιλογή.

λύσεις

Τα αποθηκευτικά κουτιά αποτελούν μία από τις βασικές λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης. Μια ποικιλία σχεδίων και μεγεθών είναι διαθέσιμα στα καταστήματα για να μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

λύσεις

λύσεις λύσεις

Η οργάνωση των υποδημάτων αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα. Η αποθήκευσή τους θα μπορούσε να προβεί  σε μία έξυπνη, πρωτότυπη και ντιζαϊνάτη ιδέα, φτιάχνοντας μία κατασκευή κηρήθρας από πολυεστερικούς σωλήνες, τους οποίους θα κολλήσετε μεταξύ τους.

λύσεις

Μία αρκετά ιδιαίτερη αλλά πρακτική επιλογή, είναι η χρήση της σακούλας ως αποθηκευτικό μέσο.

λύσεις

Τέλος, τα ψάθινα και τα μεταλλικά  καλάθια καθιστούν την αποθήκευση ως μία εύκολη λύση, καθώς ενσωματώνονται σε όλους τους χώρους χωρίς να διαταράζουν την αρμονία του χώρου. Τοποθετήστε τα στους τοίχους ή σε κάποιο έπιπλο.

λύσεις λύσεις

 

λύσεις λύσεις


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπυριδούλα Στούκα

Γειά σας! Είμαι η Σπυριδούλα και μαζί θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν τη διακόσμηση και το design. Ελπίζω τα άρθρα που θα μοιραστώ μαζί σας να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για εσας!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;