3 + 1 Ιδέες για ένα όμορφο τζάκι

τζάκι

 Καθώς περνάνε οι μέρες, το κρύο πλησιάζει όλο και περισσότερο. Πολλοί από εμάς, σκεφτόμαστε πως να ζεστάνουμε το σπίτι μας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τζάκι. Γι αυτούς λοιπόν,, έχουμε βρει ορισμένους έξυπνους τρόπους να το χρησιμοποιήσουν ως προς την διακόσμησή του. Το τζάκι είναι ένας χώρος ο οποίος παράγει θερμότητα. Πέρα από τη βασική λειτουργία του όμως, και τον λόγο που υπάρχει στα σπίτια μας, είναι φυσικό να θέλουμε να δείχνει όμορφο και εντυπωσιακό, όχι αδιάφορο και αποκρουστικό. Είναι δύσκολη απόφαση η διακόσμηση του, γι αυτό κι εμείς θα σας δώσουμε ορισμένες ιδέες που βρήκαμε ώστε να τις δείτε και εάν σας αρέσουν και συμφωνείτε, να τις υιοθετήσετε κι εσείς στο δικό σας σπίτι.

   Η αρχή για ένα εντυπωσιακό τζάκι, δεν είναι αυτό που θα τοποθετήσουμε πάνω του ώστε να το διακοσμήσουμε όμορφα, αλλά το υλικό από το οποίο έχει χτιστεί. Η πέτρα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό υλικό. Αν και λίγο ακριβή, με αυτήν το τζάκι σας φαίνεται πιο πλούσιο και επιβλητικό. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό χρωμάτων. Μια απόχρωση για παράδειγμα λίγο πιο έντονη από το υπόλοιπο χρώμα του σπιτιού ή και πολύ πιο έντονη είναι μια καλά λύση.

τζάκι

  Ο καθρέφτης πάνω από ένα τζάκι είναι μια πολύ έξυπνη λύση. Δεν δείχνει μόνο μεγαλύτερο τον χώρο, του δίνει και μια ιδιαίτερη χάρη. Με την τοποθέτησή του δεν χρειάζονται περισσότερα διακοσμητικά, καθώς από μόνος του γεμίζει το χώρο χωρίς καν να είναι μεγάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

τζάκι

  Ένας όμορφος πίνακας ζωγραφικής θα ταίριαζε, επίσης, πολύ. Τους έχουμε συνηθίσει σε άδειους τοίχους και πάνω από τους μπουφέδες. Αυτό όμως, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, που όμως ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν την περίπτωση. Ο μόνος τρόπος να το ανακαλύψετε είναι να το δοκιμάσετε. Εγγύηση!

τζάκι

  Για το τέλος έχω αφήσει κάτι πολύ πρωτότυπο, που λίγοι μόνο το έχουν εφαρμόσει. Μια τηλεόραση πάνω από το τζάκι, εκτός από πολύ πρακτικό (αφού γλιτώνουμε το έπιπλο τηλεόρασης κι έτσι εξοικονομούμαι χώρο και χρήματα) είναι εξίσου και εντυπωσιακό. Είναι κάτι καινούργιο, που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα σπίτια και αυτό είναι που το κάνει μοναδικό.

τζάκι

  Το τζάκι είτε το χρησιμοποιούμε είτε όχι είναι ένα μέρος που θέλουμε πάντοτε να είναι όμορφο και περιποιημένο.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;