Ζήσε το δικό σου La La Land στην Αθήνα

Όπως είναι εύκολα κατανοητό μόλις είδα το La La Land κατάλαβα ότι είναι μία ταινία με τεράστια επιτυχία! Κι αυτό γιατί παρουσίαζε έναν ρομαντισμό στη σημερινή του μορφή, αλλά με την αίγλη του χθες. Καθώς η ταινία προχωρούσε και πίνοντας ένα γαλλικό (ναι με 26 βαθμούς!) προσπαθούσα να καταλάβω σε ποια μέρη της Αθήνας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τέλειο ραντεβού με την αισθητική της ταινίας. Σίγουρα, η Πλάκα είναι ένα από αυτά τα μέρη. Αυτό το μέρος σε πάει χρόνια πίσω (όπως κι η ταινία), και πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να ανακαλύψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να χαθεί σε ένα μέρος που μοιάζει να είναι βγαλμένο από κάποιο παραμύθι! Για τα υπόλοιπα άσε την πόλη να μιλήσει.

Noel

Ένα διαμάντι στο κέντρο της πόλης, με αισθητική από ένα εντυπωσιακό παραμύθι. Τι πιο ταιριαστό να πίνεις καφέ σε ένα παραμύθι ζώντας παράλληλα το δικό σου παραμύθι! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα εκεί θα γίνει μία πολύ καλή αρχή (χωρίς να θέλω να το καταστρέψω από τώρα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βρείτε τραπέζι, αλλά είστε στο κέντρο της Αθήνας, που είναι γεμάτο με ωραίες καφετέριες οπότε θα βρείτε πολλές εναλλακτικές λύσεις!).

Zonar’s

Κλασικό στέκι της πόλης που ανακαινίστηκε και έγινε ακόμα πιο όμορφο! Οπότε, τι καλύτερο από ένα γεύμα στο πιο αριστοκρατικό ίσως μαγαζί της πόλης! Άσε τις νότες των γεύσεων να σε ταξιδέψουν, αλλά κράτα δυνάμεις, γιατί έρχεται και συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Speakeasy

Το μαγαζί αυτό σε εντάσσει αμέσως στο κλίμα της ταινίας. Ωραία ποτά με τη συνοδεία τζαζ μουσικής και την υπέροχη ατμόσφαιρα θα κάνουν όλο αυτό να τελειώσει, όπως ακριβώς του άξιζε. Ki ίσως ακόμα καλύτερα και από την ίδια την ταινία.

Διευθύνσεις

Noel                                                                  Κολοκοτρώνη 59Β Αθήνα

Zonar’s                                                             Βουκουρεστιου 9 & Πανεπιστημιου Αθήνα

Speakeasy                                                        Λέκκα 12, Αθήνα

Και κάτι από την ταινία ως ένα ευχαριστώ για την έμπνευση!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Λευτέρης Μανταλίδης

Σπουδάζω Managment στο Τει Στεραιάς Ελλάδας, Εργάζομαι στα Tiger! Αγαπημένη ταινία My Sister's Keeper, χρώμα το Γκρι, βιβλίο Αιχμηρά Αντικείμενα

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;