Το Thessaloniki Christmas Flea Market για δεύτερη χρονιά στην πόλη

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και τι καλύτερο από το να κάνεις πολλές και χριστουγεννιάτικες βόλτες στην στολισμένη πόλη. Σου έχω την καλύτερη πρόταση για να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτές τις γιορτινές μέρες. Θα επισκεφθείς το Thessaloniki Christmas Flea Market. Μια κάπως διαφορετική πρόταση αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα. Αφού επισκεφθείς τα πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα bazaars, θα περάσεις μια βόλτα από το Thessaloniki Christmas Flea Market.

Thessaloniki Christmas Flea Market

Christmas
Πηγή: ThessNews

Το Flea Market Thessaloniki επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με την πιο γιορτινή διάθεση. Φοράμε τα γιορτινά μας και πηγαίνουμε μια βόλτα από την αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουμε το Flea Market Thessaloniki  στην πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή του. Το Thessaloniki Christmas Flea Market έρχεται για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας και μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στα Χριστούγεννα του κόσμου με την βοήθεια της ομάδας του Flea Market Thessaloniki, η οποία έχει ετοιμάσει την πιο μεγάλη και εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Θα έχεις την ευκαιρία να ψωνίσεις τα χριστουγεννιάτικα σου δώρα από την αγορά του Thessaloniki Christmas Flea Market. Να απολαύσεις πολλές εκδηλώσεις και happenings που θα γίνουν τα δυο τριήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ναι ναι καλά είδες δυο τριήμερα θα υπάρχει το Thessaloniki Christmas Flea Market στην πόλη επομένως σίγουρα θα βρεις λίγο χρόνο να απολαύσεις κάτι διαφορετικό στην πόλη ενόψει της γιορτινής περιόδου. Ακόμα και εάν δεν είσαι από την Θεσσαλονίκη αξίζει να έρθεις μια βόλτα. Να περάσεις και από το λιμάνι και να γνωρίσεις αυτήν την πολύ ωραία πρωτοβουλία της ομάδας του Flea Market. Είναι η συνέχεια του περσινού Thessaloniki Christmas Flea Market το οποίο μας εντυπωσίασε. Κάτι καινούργιο και πολύ γιορτινό για την χριστουγεννιάτικη σου βόλτα.

Η είσοδος στο Thessaloniki Christmas Flea Market είναι ελεύθερη, τα δύο τριήμερα είναι 20-22 και 27-28 Δεκεμβρίου. Οι ώρες που μπορείς να εξερευνήσεις αυτήν την χριστουγεννιάτικη αγορά είναι 11:00 – 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Thessaloniki Christmas Flea Market

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κλημεντίνη Σκιάλση

Από εδώ η Κλημεντίνη, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και ευελπιστεί να ακολουθήσει αυτό επάγγελμα, της αρέσει πολύ η πόλη που ζει (Θεσσαλονίκη) και για αυτό γράφει για αυτήν!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;