Το Estrella τώρα και στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το περιβόητο Estrella ήρθε στο Ηράκλειο λοιπόν. Αλλά πριν πάτε να το γνωρίσετε από κοντά, σας παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζατε για το Estrella. Εξάλλου είναι κρίμα να έχει δημιουργηθεί τέτοιος πανικός με αυτό το μαγαζί κι εσείς να μην γνωρίζετε το κάτι παραπάνω.

Αποτέλεσμα εικόνας για estrella ηρακλειο κρητης

Αρχικά

Κάναμε μία απλή αναζήτηση στο google translate. Οπότε το όνομα Estrella δεν προσφέρεται “Εστρέλα” καθώς είναι ισπανική λέξη που σημαίνει αστέρι. Η σωστή προφορά του είναι “Εστρέγια”. Το Estrella ξεκίνησε  να λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη το 2013. Παρόλο που ήταν κάτι το καινούριο, το διαφορετικό, ο κόσμος το αγκάλιασε και το υποστήριξε. Σιγά σιγά έγινε αγαπητό στο κοινό,  με αποτέλεσμα να ανοίξουν ίδια καταστήματα στην Αθήνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για estrella κρήτη

Το Estrella ανά περιοχές

Έτσι άνοιξε δεύτερο κατάστημα στην Αθήνα. Μετά επεκτάθηκε στον Πειραιά. Κι έπειτα κατέβηκε στην Κρήτη με πρώτο μαγαζί στα Χανιά. Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν το Ηράκλειο της Κρήτης φυσικά. Σειρά μετά από την Κρήτη είχε η Κύπρος , που όχι ένα, όχι δύο. αλλά τρία μαγαζιά Estrella άνοιξαν σε διαφορετικές περιοχές της Κύπρου. Όπως καταλαβαίνετε αγαπήθηκε πολύ απ’ τους κατοίκους κάθε περιοχής και όχι μόνο.  Σε αυτό το άρθρο όμως θα επικεντρωθούμε κυρίως στο Estrella Ηρακλείου.

Ένα στέκι που φαινόταν σαν να ήρθε από το εξωτερικό. Δεν γνωρίζαμε πολλά για αυτό κι έτσι διστάσαμε αρχικά να το επισκεφτούμε. Το είχαμε ακούσει αλλά δεν γνωρίζαμε καλά. Έτσι όταν αποφασίσαμε να πάμε οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Όμως προς μεγάλη μας έκπληξη ανταποκρίθηκε σε κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Estrella
cityoflarnaka.com

Τα πιάτα είναι εμφανισιακά υπέροχα. Τα φρέσκα υλικά δηλώνουν την προσοχή του μαγαζιού στον πελάτη. Πρόκειται για μαγαζί που πρέπει να επισκεφθείς να δοκιμάσεις και μόνος σου τις νοστιμιές του. Καφέδες, τεράστια ποικιλία σε πιάτα, αλμυρά και γλυκά καθώς και κοκτέιλ. Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις!

Η θέση του είναι ιδανική και για οικογένειες καθώς είναι περιορισμένο γύρω γύρω λόγο κτιρίου και τα μικρά παιδιά είναι εντός ελέγχου των γονιών. Το προσωπικο, ευγενικό με διάθεση να βοηθήσει σε ότι κι αν προκύψει με χαμόγελο. Είναι μια ιδανική επιλογή καθώς βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου και στα όμορφα σοκάκια του.

https://www.facebook.com/EstrellaHeraklion/

Αγίου Τίτου & Κορωναίου 26

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μάρια Χουρδάκη

Μάρω απο γιαγιά , Μαρία απο σχολείο , Μάρια απο παρέα. Ακούω και στις τρείς εκδοχές του ονόματος , με μικρή προτίμηση στο Μάρια. Διακοσμήτρια χωρίς να αγαπώ τη διακόσμηση. Γράφω για να με κατανοήσει ο κόσμος , διαβάζω για να τον κατανοήσω κι εγώ.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;