Think Tank : Μια “δεξαμενή σκέψης” στο Ηράκλειο Κρήτης

Think Tank

Η “δεξαμενή σκέψης” στην καρδιά της πόλης, το Think Tank πρόκειται για μία καφετέρια στο Ηράκλειο Κρήτης. Με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, αποτελεί ένα καλαίσθητο χώρο για να συναντήσεις φίλους. Οι νέοι του Ηρακλείου το επιλέγουν με κλειστά μάτια. Συχνά είναι γεμάτο μα αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το σέρβις. Είναι ανοιχτό τις περισσότερες ώρες της μέρας. Δικαίως φημισμένο για τον καφέ του, τα πρωινά γεύματα αλλά και για τα κρασιά του!

Think Tank

Θα ξεκινήσω με την αλλαγή του μαγαζιού. Πριν λίγο καιρό είχε άλλη εσωτερική εμφάνιση. Μπαίνοντας στο χώρο και περνώντας ανάμεσα απ’ τα τραπέζια  προς την πίσω πλευρά συναντούσες  μια αυλή. Μια εξαίσια αυλή οφείλω να ομολογήσω. Λαχταρούσαμε όλοι να βρούμε εκεί άδειο τραπέζι να κάτσουμε. Όμως το σκηνικό άλλαξε και καθόλου δεν μας πείραξε, αφού η όμορφη μικρή αυλή έδωσε τη θέση της σε ένα κλειστό χώρο με τζαμί γύρω και πάνω. Στην αρχή σκέφτηκα: «χάλασαν κάτι όμορφο» αλλά μετά συνειδητοποίησα όλα τα θετικά της αλλαγής. Ήταν υπέροχο,δεν έμπαινε κρύο και μπορούσα να το απολαύσω ακόμη και χειμώνα.

Think Tank

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα χώρο που ένιωθες σαν να ήταν ‘’ανοιχτός’’, είναι η γωνία τον καπνιστών αλλά αν δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα , θα λατρέψετε εκείνη τη πλευρά. Με μια μικρή υπερβολή θα μπορούσα να πω οτι σε μαγεύει. Ευγενικό προσωπικό με προθυμία να σου λύσουν κάθε απορία για το κρασί , τον καφέ ή οτιδήποτε θέλεις να δοκιμάσεις. Αν πας επιβάλλεται να δώσεις μία ευκαιρία στα κρασιά. Έχουν δική τους κάβα με επιλεγμένα κρασιά για κάθε γούστο. Όσο για τον καφέ… το μαγαζί λέγεται think tank 3rd wave espresso. Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Η κορυφαία ποιότητα του καφέ είναι προτεραιότητα τους. Ένα γεμάτο πρωινό στο Think Tank δεν νομίζω να σας απογοητεύσει.

Think Tank

Ο χώρος το βράδυ είναι ιδανικός για μετά τη δουλειά, άκρως κατάλληλος για χαλάρωση. Οι κρυφοί φωτισμοί συνθέτουν την τέλεια ατμόσφαιρα, για να βρεις την ηρεμία σου μετά από μια κουραστική μέρα. Μην ξεχνάμε όμως, αυτός ο χώρος προσφέρει κι ένα ρομαντικό σκηνικό για πρώτο ραντεβού.  Είτε κάτσεις σε ψηλά τύπου μπαρ είτε σε χαμηλά τραπέζια η απόλαυση είναι η ίδια.

Think Tank

Η μουσική είναι ένα κομμάτι που αρέσει σε πολλούς στο Think Tank. Από ροκ εν ρολ μέχρι τζαζ πάντα σε μέτρια ένταση. Έτσι μπορείς να συνομιλείς άνετα με την παρέα σου αλλά και να ευχαριστηθείς τη μουσική. Ο χώρος σε συνδυασμό με τη χαλαρή μουσική θυμίζει  λίγο αγγλική pub με σύγχρονα στοιχεία.

Για το τέλος σας έχω το καλύτερο! Το Think Tank σημαίνει “δεξαμενή σκέψης”. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η φράση χαρακτηρίζει οργανισμούς έρευνας, που κύρια θέματα απασχόλησης τους είναι οι διάφορες μελέτες αντιμετώπισης μιας ευρύτατης ποικιλίας ζητημάτων.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Think Tank λοιπόν!

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Ιδαίου Άνδρου 7 , Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο: 

Facebook page: https://www.facebook.com/ThinkTank.gr/


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μάρια Χουρδάκη

Μάρω απο γιαγιά , Μαρία απο σχολείο , Μάρια απο παρέα. Ακούω και στις τρείς εκδοχές του ονόματος , με μικρή προτίμηση στο Μάρια. Διακοσμήτρια χωρίς να αγαπώ τη διακόσμηση. Γράφω για να με κατανοήσει ο κόσμος , διαβάζω για να τον κατανοήσω κι εγώ.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;