Θεσσαλονίκη: Ένα εναλλακτικό city guide

Η ζωή μας στην περίοδο της έξαρσης του Κορονοιου έχει αλλάξει πολύ, τα καταστήματα όλα έχουν κλείσει επομένως σου έχω ένα εναλλακτικό city guide . Το κίνημα #menoumespiti μας παροτρύνει να μείνουμε σπίτι ώστε να προστατευθούμε και να προστατεύσουμε τους άλλους. Οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας είναι σαφής και καλό είναι όλοι να τις ακολουθήσουμε. Να βοηθήσουμε  όλο το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό ώστε να μπορέσει να βοηθήσει και αυτό εμάς.

Ήρθε η ώρα να βρούμε όλοι μας δημιουργικές λύσεις για να περάσουμε την ημέρα μας στο σπίτι, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό λοιπόν, εμείς τα κορίτσια ας κάνουμε τα beaute μας. Ας δούμε κάποια ενδιαφέρουσα ταινία και ας διαβάσουμε ένα πολύ ωραίο βιβλίο. Ώστε να περάσουν οι ώρες της καραντίνας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα, ναι ναι σε καταλαβαίνω εσένα που είχες συνηθίσει στο τρέξιμο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε με τα δεδομένα.

Εναλλακτικό city guide

city guide
Πηγή: MAXMAG

Ωστόσο για εσένα που θέλεις έστω να πάρεις μια ανάσα. Σου έχω ένα εναλλακτικό city guide, μια εναλλακτική λύση. Εγώ θα σου πρότεινα μια φειδωλή βόλτα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στην Νέα Παραλία. Σε άλλους υπαίθριους χώρους της πόλης ιδιαιτέρως εάν έχεις κατοικίδιο το όποιο χρειάζεται την βόλτα του, δες το ως ευκαιρία και πάρε λίγο αέρα. Φυσικά με όλα τα μέτρα προστασίας.

Όσον αφορά το φαγητό και τον καφέ σου, για λίγο καιρό θα τα απολαμβάνεις στο σπίτι. Καθώς τα delivery λειτουργούν κανονικά, με απόλυτο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά και σε όλους όσοι δουλεύουν αυτές τις ημέρες, για να είμαστε εμείς πλήρης. Φειδωλά λοιπόν όλα ακόμη και τα ψώνια στα σούπερ μάρκετ. Ώστε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και να επιστρέψουμε ο κάθε ένας στην καθημερινότητα του. Να ξεκινήσουν οι ανοιξιάτικες μας βόλτες. Τις οποίες αγαπάμε πολύ και τις περιμέναμε πως και πως, θα κάνουμε ωστόσο λίγο υπομονή και θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το city guide τώρα μπορεί να είναι εναλλακτικό άλλα δεν θα αργήσουμε να σου ξανά προτείνουμε ωραίους χώρους για να περνάς τις στιγμές σου. Υπομονή λοιπόν.

Μένουμε στο σπίτι, βγαίνουμε μόνο αν υπάρχει ανάγκη, κρατάμε αποστάσεις (και στην Θεσσαλονίκη).

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κλημεντίνη Σκιάλση

Από εδώ η Κλημεντίνη, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και ευελπιστεί να ακολουθήσει αυτό επάγγελμα, της αρέσει πολύ η πόλη που ζει (Θεσσαλονίκη) και για αυτό γράφει για αυτήν!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;