Street food: Πού θα βρεις το καλύτερο στην Αθήνα

Απίθανες λαχταριστές προτάσεις για βρείτε τις καλύτερες γεύσεις Street food της Αθήνας… Λαχταριστά και μοναδικά burgers-και όχι μόνο- σας περιμένουν σε μοναδικές ζουμερές διευθύνσεις. Που θα βρείτε τα καλύτερα της πόλης; Μόνο στο MaxMag!

San Paolo Grill

Street food

Το αγαπημένο San Paolo βρίσκεται στο Ψυχικού, σε έκδοση grill house ως San Paolo Grill, στο Φάρο Ψυχικού, σ’ έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο με απλή σάλα, σε αποχρώσεις του γκρί, όπου στους τοίχους το βλέμμα στέκεται στις τοιχογραφίες του καλλιτέχνη Λάιμερ. Η εκδοχή μιας ψησταριάς με μοντέρνα και προσεγμένη διακόσμηση, για να μπορεί κυρίως να προσεγγίσει και πιο νέους ανθρώπους παίζει πια πολύ σαν concept. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος. Εγγύηση sστην κουζίνα ο Γιώργος Ζερβάκης από το Ecali Club. Απόλυτα value for money επιλογή. Έχει καταφέρει να συζητιέται ολοένα και περισσότερο, κυρίως σε κύκλους καλοφαγάδων που λατρεύουν το κρέας. Μέση τιμή κατ’ άτομο: 20 €

Περικλέους 11, Νέο Ψυχικό

Τηλ. 210 6773339

Ώρες: Ανοιχτά Τρ.-Κυρ. από 12.00

G restaurant

Street food

Το G restaurant βρίσκεται στην Κηφισιά και έχει βάλει στόχο όχι μόνο να σας χορτάσει αλλά και να σας διασκεδάσει! Συνδυάζοντας το καλό φαγητό με ένα concept από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Καταρχήν κλείσε θέση στο μοναστηριακό τραπέζι του (αν δεν βρεις, δεν πειράζει, και τα υπόλοιπα άψογα είναι).

Κατόπιν ζητάς ψαρονέφρι, rib-eye ή ταλιάτα και σου έρχονται ολόφρεσκα και ωμά μπροστά σου, μαζί με επιλογές σε λαχανικά και τυριά -και τα ψήνεις εσύ στο μοντέρνο barbeque που έχεις μπροστά σου! Εκτός από εξαιρετικό φαγητό, το G… όπως και κάθε άλλο ομώνυμο, ακαταμάχητο σημείο, φέρνει κέφι και τις νύχτες μας στα Βόρεια Προάστια, με μια μεγάλη κάρτα από cocktails αλλά και δύο lives με Θάνο Καλλίρη και Νίκο Ορφανό τις Πέμπτες και Δήμο Μπέκε και Θοδωρή Λοΐζο τις Δευτέρες. Οι τιμές του είναι εξαιρετικά προσιτές.

Advertisement

 

Κυριαζή και Αγίου Τρύφωνος 4, Κηφισιά

Τηλ. 210 8018715

Ώρες: Τετ.-Δευτ από 20:00 και Κυριακή από 13:00

Base Grill
Street food

Τα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος έφτιαξαν αυτό το ξεχωριστό χώρο με σκοπό να κάνουν εντύπωση! Και τα κατάφεραν! Φημισμένο στέκι, όχι μόνο του Μπουρναζίου αλλά ολόκληρης της Αττικής -από εδώ έχουν περάσει αρκετοί πρωταγωνιστές της εγχώριας showbiz-, για εξαιρετικά κρεατικά πρώτης επιλογής. Από τον κατάλογο θα επιλέξεις μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα και κόντρα φιλέτο. Στα plus, η ενημερωμένη λίστα κρασιών και μπύρας.

Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

Τηλ. 210 5757455

Ώρες: Ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτ. από 13:30.

Facebook: Base grill

Butcher Shop

Street food

Το στέκι Butcher Shop βρίσκεται στο γκάζι και πρσφέρει απίθανους μεζέδες ακτός από street food. Εδώ το καλό φρέσκο, ελληνικό -από φάρμες στη Λάρισα και την Πιερία συγκεκριμένα- βιολογικό κρέας!

Έχετε ακούσει τόσα καλά, που οι περιττές συστάσεις δεν χρειάζονται. Ο Ιωσήφ -ο Τούρκος… έγκλειστος στην κουζίνα χασάπης- φροντίζει ώστε το κεμπάπ να γράφει ιστορία, ενώ η 450 γρ.  σπαλομπριζόλα του αποτελεί must.

Φεύγοντας σας περιμένει ένα γλαστράκι βασιλικού, δυόσμου ή μέντας! Ο πρώτος από τους 3, συνολικά, ορόφους διατίθεται για συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα με φαγητό, ακόμα και από το «αδελφάκι» του Butcher Shop, τις Sardelles.

Περσεφόνης 19, Γκάζι

Τηλ. 210 3413440
Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά από τις 14:00.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γειά σας! Είμαι η Εύα από Λακωνία και έχω σπουδάσει προγραμματισμό υπολογιστών και επαγγελματικό μακιγιάζ. Ασχολούμαι με την αρθογραφία τα τελευταία 6 χρόνια και έχω εργαστεί σε site μαγειρικής ως αρχισυντάκτρια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG