STACK: Το new entry της Θεσσαλονίκης που ήρθε για να μείνει

“Σου έχει τύχει ποτέ γι’ αλλού να ξεκινάς κι αλλού να καταληγεις; Φαντάζομαι πως ναι. Συχνά το μέρος στο οποίο καταλήγεις είναι ανέλπιστα καλύτερο! Έτσι ανακάλυψα το STACK.”

Ένα ωραίο μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο δρόμος με έβγαλε στην οδό Ικτίνου στο κέντρο. Δε θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή μου το κίτρινο εξωτερικά μαγαζί με τη μεγάλη πόρτα σαν από παλιό καφενείο. Ξύλινα ψηλά τραπέζια κι ένα λαχταριστό burger στο σήμα. «STACK» the double burger, το πολλά υποσχόμενο καλωσόρισμα.

Πηγή εικόνας: προσωπικό αρχείο

Apset και studio Furious υπογράφουν το εσωτερικό

Μπαίνω μέσα, παθαίνω σοκ. Ο γνωστός street artist από τη Θεσσαλονίκη, Apset, μάλλον έκανε άψογη δουλειά. Το εσωτερικό του μαγαζιού αποτελείται από έντονα χρώματα, υπέροχα graffiti από spray και πινέλο καθώς επίσης κι από ατμοσφαιρικές φωτογραφίες/πίνακες με burger τις οποίες έχει επιμεληθεί το graphic design studio FURIOUS με έδρα τη Γαλλία. Όλα αυτά συνθέτουν ένα χώρο ο οποίος είναι street, είναι τέχνη, είναι μουσική και αποπνέει μια νέα δυναμική. Το «STACK», είναι εμφανές, ότι ήρθε για να μείνει!

Πηγή εικόνας: προσωπικό αρχείο

Το concept του STACK

Στο «STACK» έφαγα το καλύτερο burger της Θεσσαλονίκης. Επιλέγεις το είδος κρέατος που προτιμάς κι έχοντας να κάνεις με διπλό μπιφτέκι προσθέτεις όσα έξτρα υλικά θες χωρίς παραπάνω χρέωση. Το burger σου συνοδεύουν πατάτες ή γλυκοπατάτες και milkshake ή αναψυκτικό. Εννοείται δεν ξέρεις σε ποιά γωνιά να πρωτοκάτσεις για να το φωτογραφίσεις κι όταν το δοκιμάσεις; Όνειρο! Η ποιότητα των υλικών κάνει τη γεύση να ξεχωρίζει και μάλλον ένα ίσον κανένα, θα πας και για δεύτερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή εικόνας: προσωπικό αρχείο

Πίσω από την άψογη εξυπηρέτηση και την εύρυθμη λειτουργία του «STACK», ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, η έχουσα το γενικό πρόσταγμα, Ελευθερία. Πρόθυμη να σε βοηθήσει και να σου εξηγήσει το concept, χαμογελαστή κι ερωτευμένη με το «STACK». Θα νιώσεις από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιαμό της και τη φιλόξενη αύρα της και σε προκαλώ να παρατηρήσεις τα fun burger σκουλαρίκια της!

Πηγή εικόνας: fb page

Το νέο hotspot της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός και είναι μόνο μερικών εβδομάδων! Νέα τάση και νέα αίσθηση στον κόσμο της εστίασης, εξάλλου η συμπρωτεύουσα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στον τομέα αυτό. Το «STACK» είναι ο ορισμός αυτού. Τα λέμε σίγουρα εκεί. Keep burgering!

«STACK» the double burger

Ικτίνου 3

Θεσσαλονίκη


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Όλγα Σταφίδα

Άνθρωπος της μόδας. Επίδοξο μέλος της οικογένειας του Τύπου. Με αφορούν μόνο οι άνθρωποι με χιούμορ. Όλα είναι ενέργεια που κάνει κύκλους.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;