Rocambolesco: Το “απίστευτο” Gelato & Brunch μαγαζί

To Rocambolesco Gelato & Brunch, είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του, ένα “φανταστικό, απίστευτο και απερίγραπτο” παγωτατζίδικο-μπραντσάδικο. Άνοιξε πριν 3 μήνες στον Πειραιά, επί της Μαρίνα Ζέας. Αν και μετράει λίγο καιρό στο χώρο, η ύπαρξη του μαθεύτηκε πολύ σύντομα από τον κόσμο του λιμανιού. Ο λόγος; Μα φυσικά, το φρέσκο χειροποίητο παγωτό!

 

“Είναι όλα τόσο λευκά..”

Όταν μπαίνεις μέσα η πρώτη εντύπωση που σε κατακλύζει είναι η λευκότητα του χώρου που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό στον χώρο, κύριο χαρακτηριστικό των παγωτατζίδικων. Αμέσως, σε προϊδεάζει για την αγνότητα του χώρου την οποία συμπληρώνει η οικεία μυρωδιά του καφέ. Αφού, μπροστά στην είσοδο εκτός από κάποια διάσπαρτα αναπαυτικά τραπέζια, είναι η μηχανή εσπρέσο. Βρίσκεται εκεί, και σε περιμένει για να απολαύσεις ένα ωραίο καφέ και να κλέψεις λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Το μάτι σου, όμως, εκτός από το να ταξιδεύει στο γαλάζιο της θέας που σου προσφέρει, λόγω της τοποθεσίας, δεν μπορεί να αποφύγει την σειρά με τα καλούδια. Το φρέσκο χειροποίητο παγωτό εκτελείται βασισμένο σε αυθεντική ιταλική συνταγή και περιέχει αγνά υλικά άριστης ποιότητας, χωρίς συντηρητικά. Ο κατάλογος των χειροποίητων παγωτών μηχανής αποτελείται από: τσιχλόφουσκα, πεπόνι, μανταρίνι, καρπούζι, snikers, buenno, stevia creme, speculoos…και αυτά είναι μια ενδεικτική αναφορά των γεύσεων που επιμελείται η ομάδα του ζαχαροπλαστείου.

 

“Είναι όλα τόσο νόστιμα..”

Μακάρι, όμως, να περιοριζόταν εκεί η απόλαυση, ο σεφ της κουζίνας Γιώργος Μακρής αναλαμβάνει την εξυπηρέτησή σας στο θέμα του φαγητού. Ένα από τα πιάτα, που συζητιέται πολύ, είναι η ομελέτα με την τορτίγια. Την παράσταση, όμως, κλέβει και η πίτσα η οποία φτιάχνεται κατευθείαν μόλις την παραγγέλνεις. Άλλα πιάτα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα είναι η μοτσαρέλα Bufala με σάλτσα βασιλικού, πολύχρωμα ντοματίνια, ρόκα και κουκουνάρια, το Croque Madame με ζαμπόν, τυρί, μαγιονέζα, μπεσαμέλ και αυγό τηγανητό καθώς και το Club Sandwitch σολομού με πράσινη λόλα, αγγούρι, αβοκάντο και σάλτσα από άγριο ραπανάκι με τυρί κρέμα Philadelphia.

Advertisement

“Μα που να πάω..”

Αν, λοιπόν, θέλετε να πιείτε απλά το καφέ σας δίπλα στη θάλασσα ή/και έχετε όρεξη για γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, το Rocambolesco Gelato & Brunch είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 09:00 π.μ. μέχρι και τις 02:00 π.μ. για να σας αποδείξει ότι είναι άξιο του ονόματός του!

 

Τοποθεσία: Λιμάνι Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Επίσημη Σελίδα: https://www.facebook.com/pages/category/Ice-Cream-Shop/Rocambolesco-Gelato-Brunch-204239503524513/

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Work hard in silence, let your success be your noise.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG