The Real Rocknrolla: Μια εναλλακτική επιλογή!

the-real-rock

Σε μια εποχή που τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά στηρίζονται στην Ελληνική και mainstream μουσική το ”Rocknrolla” στην Βαλαωρίτου αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή για τους θαμώνες της πόλης.

Το Rocknrolla είναι ένα από τα παλαιότερα μαγαζιά της νύχτας της πόλης, καθώς ξεκίνησε την λειτουργία του από το 2009 και από τότε έχει διατηρήσει φυσικά σταθερά τον κόσμο του, το περιβάλλον και τις μουσικές του προτιμήσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια ωστόσο ο ρόλος του ίσως να έχει πραγματικά αναβαθμιστεί συγκριτικά με το παρελθόν.

Το μπαράκι της Βαλαωρίτου λοιπόν αποτελεί ένα από τα λίγα μαγαζιά της Πόλης που στηρίζουν ακόμα είδης μουσικής όπως  funky, electronica house, indie, breaks, tech-house. Μάλιστα μετά το λουκέτο στο HOUZE URBAN WAREHOUZE αρκετοί λάτρεις της χάουζ μουσικής αναζήτησαν με επιτυχία (ελέω Rocknrolla) το νέο τους στέκι. Το σημαντικό μάλιστα είναι ότι ένας μικρός σε χωρητικότητα χώρος, χωρίς πολλές φορές την προβολή των υπόλοιπων μαγαζιών διατηρεί σταθερά τον κόσμο του, ανοίγωντας τις πόρτες του μάλιστα και μέρες εντός της εβδομάδας και όχι μόνο Σαββατοκύριακα.

Επιπλέον στο  ”στέκι της Tech-house” θα συναντήσει κανείς στα decks διάφορα γνωστά ονόματα της νυχτερινής ζωής και της εναλλακτικής μουσικής. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο Νικόλαος Παππάς (Junior Papa-Nobody), ένας εξαιρετικός 33χρονος dj ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ο Θοδωρής Τριανταφύλλου (Simple World), που ωστόσο δεν έχει εβδομαδιαία παρουσία όπως ο Junior, ο Cj Jeff που συνεργάζεται επίσης με τους δύο παραπάνω και είναι γνώστος σε πολλά μαγαζιά τόσο της συμπρωτεύουσας όσο και της πρωτεύουσας, ενώ από φέτος η μεγάλη ”μεταγραφή” είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Τσιλιπάκος, Dj του Angels Club, πιο χότ καλοκαιρινό προορισμό της χαλκιδικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Rocknrolla αποτελεί αναμφίβολα ένα μαγαζί που έχει φανατικούς υποστηρικτές. Και επειδή ένα μαγαζί πολλές φορές το ”φτιάχνει” και ο κόσμος, στη γωνία αυτή της Βαλαωρίτου το πάρτυ ξεκινάει στις 2.30-3 και όλοι είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να γκρεμίσουν κυριολεκτικά το μαγαζί τρελαμένοι φυσικά με τις μουσικές επιλογές του dj.

roknrolla

Πέρα όμως από τον κόσμο να τονίσουμε σε αυτό το σημείο και την φιλική εξυπηρέτηση αλλά και το ”οικείο” περιβάλλον. Γενικότερα επικρατεί θα μπορούσε να πεί κανείς ένα ευχάριστο κλίμα και ταυτόχρονα όμως underground, λόγω και της διακόσμησης του χώρου.

Ολοκληρώνοντας το διαφορετικό είναι κάτι που λείπει από την νύχτα της Θεσσαλονίκης και ένα μαγαζί που διατηρεί χρονιά μια άλλη νοοτροπία αξίζει την επίσκεψη σας. Οι παλιοί σίγουρα γνωρίζουν, οι νέοι όμως ας μην κάνουν το λάθος να αφοσιωθούν ΜΟΝΟ σε ότι πιο εμπορευματοποιημένο υπάρχει!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;