Ο Leonardo Da Vinci παίρνει σάρκα και οστά στην Αθήνα

SHARE

Μετά τη φαντασμαγορία της έκθεσης “Van Gogh Alive”, αυτό το Νοέμβριο, έρχεται η σειρά του Leonardo Da Vinci να πάρει σάρκα και οστά κατά την ένωση τριών διαφορετικών εκθέσεων σε μία, που ακούει στο όνομα “Leonardo Da Vinci- 500 Years of Genius”.

Leonardo Da Vinci

Τι είναι το “Leonardo Da Vinci- 500 Years of Genius”;

Η εταιρία παραγωγής Λάβρυς, μετά τη διαδραστική έκθεση “Van Gogh Alive- The Experience”, σε συνεργασία με την Grande Exhibitions, παρουσιάζει το “Leonardo Da Vinci- 500 Years of Genius”, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Πρόκειται για μια μεγάλη έκθεση, 500 χρόνια μετά το θάνατο του ανυπέρβλητου καλλιτέχνη και εφευρέτη, αποτέλεσμα ένωσης τριών διαφορετικών εκθέσεων, για τη ζωή και το έργο του Da Vinci που έρχεται για να καθηλώσει τους επισκέπτες της έκθεσης από τις 30 Νοεμβρίου 2018 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα. Οι τρεις εκθέσεις ενώνονται για πρώτη φορά, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη και μαγική οπτικοακουστική εμπειρία για τον κάθε επισκέπτη!

Γιατί στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ;

Όντας ένα εμβληματικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ μεταμορφώνεται και διαμορφώνεται κατάλληλα, έτσι ώστε να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει την μοναδική αυτή εμπειρία. Με τη συνδρομή του μουσείου Leonardo Da Vinci στη Ρώμη, του Ινστιτούτου Lumiere Technology στο Παρίσι και άλλων ειδικών από Γαλλία και Ιταλία, η συγκεκριμένη έκθεση επιδεικνύει όλο το φάσμα των επιτευγμάτων του καλλιτέχνη και εφευρέτη! Έτσι, πάνω από 200 εκθέματα του Μουσείου Leonardo Da Vinci της Ρώμης, 75 αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του Da Vinci και 17 θεματικές ενότητες παρουσιάζονται αναδεικνύοντας το έργο του. Και όλα αυτά μέσω διαδραστικών εμπειριών δια της αφής, κατανοητών επεξηγήσεων των θεωριών του και αντιπαραβολής ανάμεσα στο έργο του Da Vinci και τις σύγχρονες τεχνολογίες της εποχής χρησιμοποιώντας τη διαδραστική και βιωματική τεχνολογία SENSORY4™.

Advertisement

Leonardo Da Vinci

3 Εκθέσεις σε Μία!

Η ένωση των 3 εκθέσεων δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν:

  • Μηχανικές Εφευρέσεις του Da Vinci

75 μοντέλα των εφευρέσεών του, αναπαραγωγές σε φυσικό μέγεθος, διαδραστικές μηχανές, αντίγραφα των περίφημων κωδίκων του και συνολικά πάνω από 200 εκθέματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με το Μουσείο Leonardo da Vinci της Ρώμης.

  • Da Vinci Alive- The Experience

Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.

  • Τα Μυστικά της Μόνα Λίζα

Τα μυστικά του πιο διάσημου έργου τέχνης στον κόσμο, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά από τον Pascal Cotte και το Lumiere Technology Institute. Μία λεπτομερής επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του αινιγματικού αυτού πίνακα.

Πότε, Πού και Πόσο θα Κοστίσει;

Η έκθεση λαμβάνει χώρα από 30 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και 30 Μαρτίου 2019 και φιλοξενείται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 8€ έως 15€,  με τα εισιτήρια για ανέργους, φοιτητές, παιδιά και άνω των 65 να κοστίζουν 12€. Η προπώληση έχει ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε τα δικά σας εισιτήρια από το viva.gr εδώ: https://www.viva.gr/tickets/show/palio-amaxostasio-osy/leonardo-da-vinci-500-years-of-genius/, ενώ διατίθενται και πακέτα εισιτηρίων. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 4 ετών. Η έκθεση θα λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας και το ωράριο έχει οριστεί ως εξής: Καθημερινές: 13:30-23:00 και Σαββατοκύριακα: 10:00-23:00 με τελευταία είσοδο στις 21:00.

Leonardo Da Vinci

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που συμβαίνει πρώτη φορά. Θα είναι κρίμα να το χάσεις! Αν ενδιαφέρεσαι τρέχα για εισιτήριο!

Advertisement

Official website: http://www.leonardodavinci.gr/

Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ελένη ή Έλενα, φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει με λογοτεχνία και ταξίδια. 3 πράγματα είναι βασικά: να ταξιδεύεις, να εξερευνείς και να αγαπάς! Εμείς θα τα λέμε εδώ, για τοπ προορισμούς σε όλη την Αθήνα!!

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG