Ναοί και άλλα κτήρια φτιαγμένα με Lego και εμπνευσμένα από την Ακρόπολη!

lego_acr_en

Το Μουσείο της Ακρόπολης για ακόμα μια φορά προσκαλεί τους μικρούς φίλους που θα επισκεφθούν το μουσείο τις γιορτινές μέρες, σε μία Χριστουγεννιάτικη δράση-Παιδικό εργαστήριο, να δημιουργήσουν με πολλή φαντασία δικά τους κτήρια από λευκά τουβλάκια Lego! Έμπνευσή τους; Οι ναοί, οι κίονες και τα κιονόκρανα από την Ακρόπολη.

Ημέρες και ώρες εργαστηρίου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρες 11 π.μ. & 1 μ.μ. Το εργαστήριο πραγματοποιείται από τον Τομέα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης και απευθύνεται σε παιδιά 7 έως 11 ετών. Για την εξασφάλιση συμμετοχής απαιτείται οπωσδήποτε τηλεφωνική κράτηση και προαγορά των εισιτηρίων ενώ τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας (αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήρι: 30 παιδιά).

Συμβολικό αντίτιμο: 2€ για κάθε παιδί

Διάρκεια εργαστηρίου: 90 λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Info: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα

Τηλ.: 210-9000900

Official website: http://www.theacropolismuseum.gr/

Facebook page: www.facebook.com/Acropolis-Museum-Μουσείο-Ακρόπολης-205743572267/

Κράτα το

Κράτα το


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χρήστος Κουκουζέλης

Ακούω στο όνομα Χρήστος Κουκουζέλης αλλά για τους πολύ φίλους γυρνάω και στο Zelis! Πρώην έφηβος και ανήσυχο μυαλό που του αρέσει να καταπιάνεται με τα πάντα και με τον εαυτό του στο καθρέπτη! Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα σε νομικό τμήμα και η μεγάλη μου αδυναμία είναι η οικογένεια μου! Ταξίδια, καλό φαγητό, πολιτισμικές εκδηλώσεις και αθλητισμός είναι το καρέ του άσσου!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;