Μαστίχα: Συνδυάζει δύο σε ένα

mastixa

Η διασκέδαση με το πέρασμα των χρόνων αλλάζει, αναβαθμίζεται, ταυτίζεται με την εποχή της άλλα και με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση αυτής.

Σε μια σύζητηση που είχα τις προηγούμενες μέρες, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα ήταν ότι τα μαγαζία που θα αναδειχθούν μέσα στην επόμενη τριετία και θα φτάσουν κυριολεκτικά στην κορυφή της πόλης τους, είναι αυτά που θα προσφέρουν τόσο τη δυνατότητα στο πελάτη να απολαύσει ένα γεύμα με τη συνοδεία πιο δυνατής μουσικής συγκριτικά με άλλα εστιατόρια, όσο όμως και την επιλογή του να παραμείνει στο μαγαζί και να απολαύσει εκεί και το ποτό του αποφεύγοντας την επιλογή του κλασικού μπάρ.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν άνοιξε κατά την περσινή χρονιά το Μεζεδωπολείο Μαστίχα. Πρόκειται για ένα μαγαζί που σου δίνει την επιλογή να παρακολουθήσεις είτε live κάποιον καλλιτέχνη, γνωστό στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, είτε Ελληνική mainstream μουσική σε σαφώς πιο έντονο ήχο από άλλα μαγαζιά του είδους. Παράλληλα μπορείς να ξεκινήσεις τη βραδιά σου με ένα ποιοτικό φαγητό και να συνεχίσεις με το ποτό σου.

Η επιτυχία του «Μαστίχα» προκύπτει από το γεγονός ότι τα ονόματα που κατά καιρούς παρουσιάζει δεν είναι άγνωστα στο κοινό της πόλης, ιδιαίτερα σε αυτούς που συνηθίζουν να κυκλοφορούν σε νυχτερινά μαγαζιά. Επίσης το φαγητό είναι σαφέστατα καλύτερο από μαγαζιά παρόμοιου τύπου και το περιβάλλον δεν παραπέμπει τον επισκέπτη σε ταβέρνες ή κρασάδικα αλλά σε ένα πραγματικά κυριλέ εστιατόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τις πρώτες μου επισκέψεις στο συγκεκριμένο χώρο, όντως παρατήρησα τόσο άτομα με χαλαρή διάθεση που ήρθαν απλά να απολαύσουν το γεύμα τους, όσο και άτομα με διάθεση για διασκέδαση με Ελληνική μουσική που επέλεξαν το συγκεκριμένο μαγαζί για ένα ποτό ή και για μια φιάλη βότκα.

Το «Μαστίχα» είναι γνωστό πλέον στο κοινό της Θεσσαλονίκης αφού κατά την περσινή σεζόν ήταν σχεδόν γεμάτο τις περισσότερες μέρες της λειτουργίας του.

Ο κόσμος δείχνει την προτίμηση του αφού ουσιαστικά μπορεί να συνδυάσει δύο επιλογές σε μια. Γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή της οικονομικής κρίσης και σπάνιο θα υπάρξουν άτομα τα οποία θα ξεκινήσουν την βόλτα τους τις πρώτες βραδινές ώρες και θα επιστρέψουν τα ξημερώματα ύστερα μάλιστα από καλό φαγητό και ποτό.

mastixa-2

Επιπρόσθετα, να τονίσω εδώ και την δική μου προτίμηση ως μαγαζί για ένα απλά χαλαρό κρασάκι. Ξεκινάς λοιπόν με κρασάκι στο «Μαστίχα» και στη συνέχεια επιδιώκεις να συνεχίσεις την έξοδο σου σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Ολοκληρώνοντας, αναμφίβολα θετικό του μαγαζιού αποτελεί το γεγονός ότι πολλές φορές τα live του πραγματοποιούνται Δευτέρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μια μέρα που κακά τα ψέμματα οι επιλογές στο πρόγραμμα του ανθρώπων που ζούν στην πόλη είναι από λίγες εώς ελάχιστες, υπάρχει η δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη νυχτερινή εμπειρία που όπως αναφέραμε και παραπάνω συνδυάζει διάφορες προτιμήσεις.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;