Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Van Gogh Αlive-The experience

SHARE

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Van Gogh Αlive-The experience

«Θα προτιμούσα να πεθάνω από πάθος παρά από την πλήξη»

Εδώ και μερικές μέρες στην Αθήνα πραγματοποιείται μια μεγαλειώδης και σπουδαία έκθεση. Στο εκθεσιακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών λαμβάνει μέρος η έκθεση Van Gogh Αlive-The experience. Μια έκθεση αφιερωμένη στο έργο και στη ζωή του μεγάλου ζωγράφου Van Gogh με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τα έργα του παρουσιάζονται μέσα από κινούμενες εικόνες πάνω σε τοίχους, οροφές, στο πάτωμα. Μ’ αυτό το τρόπο έχουμε την αίσθηση ότι οι πίνακες ζωντανεύουν. Δίνοντας μια βιωματική εμπειρία.

«Ο τρόπος για να μάθεις τη ζωή είναι να έχεις αγάπη για πολλά πράγματα»

Η εικαστική έκθεση Van Gogh Αlive-The experience θα βρίσκεται από τις 7 Νοεμβρίου 2017 έως τις 5 Μαρτίου 2018 στον εκθεσιακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. .

Η έκθεση Van Gogh Αlive-The experience αποτελεί μια βιωματική εμπειρία. Στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής γίνεται μια διαδραστική παρουσίαση του έργου του Van Gogh που και εκπαιδευτικό χαρακτήρα τόσο για τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας φίλους. Καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας η κατανόηση των έργων του Van Gogh γίνεται πιο προσιτή. Μέσα από την τρισδιάστατη απεικόνιση στις κολώνες, οροφές, στους τοίχους, στο πάτωμα οι πίνακες ζωντανεύουν και μας παροτρύνουν να ζήσουμε μέσα τους λίγες στιγμές.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Van Gogh Αlive-The experienceΣτο εκθεσιακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής πέρα από την παρουσίαση του εικαστικού έργου του Van Gogh παρακολουθούμε κάποια κομμάτια από τη ζωή του Van Gogh . Αναλύονται οι δημιουργικές του περίοδοι.

Επιπλέον, διεισδύουμε και αγγίζουμε τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Οι θεατές ενσωματώνονται στην έκθεση και παρεμβαίνουν μέσω των social media σε πραγματικό χρόνο και χώρο. Οι αναρτήσεις τους προβάλλονται μέσα στην ίδια την έκθεση στο Facebook και στο Twitter Wall.

Advertisement

«Τα μεγάλα πράγματα πραγματοποιούνται από ένα συνδυασμό μικρών πραγμάτων»

Η τρισδιάστατη εικαστική έκθεση Van Gogh Αlive-The experience έχει ταξιδέψει σε 35 μητροπόλεις του κόσμου. Η έκθεση Van Gogh Αlive-The experience με τη βοήθεια της τεχνολογίας μας καλεί για μια μοναδική εμπειρία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τιμές εισιτηρίων είναι:
Ενήλικες : 15 €
Παιδιά / Φοιτητές / Άνεργοι / 65+: 12 €
Παιδιά κάτω από 5 ετών: Δωρεάν εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς.

Ομαδικές Κρατήσεις
Από 20 έως 40 εισιτήρια :
Κανονικό : 13 €
Παιδικό : 11 €

Από 41 έως 100 εισιτήρια :
Κανονικό : 11 €
Παιδικό : 9 €

Από 101 εισιτήρια και πάνω:
Κανονικό : 10 €
Παιδικό : 8 €

Πακέτα
Family2: 4 ατόμων: 2 ενήλικες + 2 Παιδιά
Κανονική τιμή : 54 €
Έκπτωση 10%
Τιμή Πακέτου : 48€

Family3: 4 ατόμων: 1 ενήλικας + 3 Παιδιά
Κανονική τιμή : 51 €
Έκπτωση 10%
Τιμή Πακέτου : 45€

Maxi Family: 5 ατόμων: 2 ενήλικες + 3 Παιδιά
Κανονική τιμή : 66 €
Έκπτωση 10%
Τιμή Πακέτου : 59€

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινές: από 9:45 έως 22:00
Σαββατοκύριακα και αργίες: από 09:00 έως 22:00

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπουδάζω στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ωραίο να κάνεις αυτό που σ αρέσει! Χαμογελάστε σε κάθε στιγμή της ημέρας! Ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG